Bugünkü legend 4 plus updatesinden sonra karakterimin sesi çıkmıyor warrior male karakterim var ve maddening skilinde bile bağırmıyor. Aynı sorunu yaşayan varsa buraya yazsın lütfen. Saygılar
Update den sonra karakterimin sesine ne oldu?
· 18 Yanıt · 1.8K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
Optionstan ayarlayabilirsin.
Bu arada oyunu komple silip tekrar yükledim sorun yine aynı. Çinli carımda ses sorunu yok avrupalı karakterlerimde bu sorunu yaşıyorum. Aynı sorunu yaşayan var mı arkadaşlar aranızda?
Optionstan ayarlayabilirsin.
Optionsda audio ayarlarım normal defalarca kontrol ettim. Zaten sadece eu carda ses sorunu var china carda ses sorunu yok!!
Üşütmüştür.
gece soguktamı bırakdın 😄 😜
Gece soğukta kimin kaldığı çok belli değil mi :)))
F
fanatiksro
⭐ 17y
bi doktora görünseydi char ^^
J
JackalSharing
⭐ 17y
akşam pencere açık kalmıştır sronun 😄
bendede eu karakter var aynen ses cıkartmıyor.
bendede eu karakter var aynen ses cıkartmıyor.
Sorun eğer ses kartındaysa değiştiricem ben yakında ama oyunun dosyalarında bi bozukluk varsa o zaman ben sroyu bırakırım işte
Karakterinin sesi çıkmıyor diye oyunmu bırakılır Allahını seversen 😆
ses benim için oyunun yarısıdır sessiz bi char ot gibi hiç zevk vermiyor bana. Zaten bu oyuna ayda 140-150tl harcıyorum o zaman neden wow oynamıyorum ki!!!
zaten maddening çakarken ses önemlidir üstünede bide crit gelirse tam gaza gelirsiniz 😄 ses kartınzda problem oldugunu sanmıyorum güncellemeden sonra ses gelmemeye başladı. salı günkü update de düzeltirler belki
zaten maddening çakarken ses önemlidir üstünede bide crit gelirse tam gaza gelirsiniz 😄 ses kartınzda problem oldugunu sanmıyorum güncellemeden sonra ses gelmemeye başladı. salı günkü update de düzeltirler belki
Haklısın gittim bugün ses kartı aldım sorun yine de ortadan kalkmadı. Yarın format atmayı denicem yine ses gelmesse demekki sorun silkroad dosyalarında. Ne biçim program yazıyo bunlar anlamadım gitti hiç test etmiyolar mı değişik sistemlerde. Sorun oyunun dosyalarındaysa neden herkeste sorun yok da bende var? Bunlar ayrı bir soru işareti!
aynen bnde sroyu sildm tekrar yükledim hala aynı charda ses yok. extreme falan basarken haayt huuyt die baarıyodu 😁 şimdi ses falan kalmadı aslında okadarda önemli diil ama sessizde pek zevki çıkmıyor 💃
benim wizard'ımda çıkıyor 😜
🤝 katılıyorum 😆
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap