- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
gscihan
Unutulan İD&PW yi Bulmak[Resimli]
· 12 Yanıt · 6.0K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
Hacım eline sağlık ta sen Id bulmak içinde şifre alırken değimişsin o hesap alırken değilmiydi 😜 😁
Hacım eline sağlık ta sen Id bulmak içinde şifre alırken değimişsin o hesap alırken değilmiydi 😜 😁
Bu cümleden Bişey Anlayamadım Ama Ben Hem İd Hemde Pw Bulmayı gösterdim 2 side Alt alta Joymax.comdan girip bakarsan görürsün 😉
Bu cümleden Bişey Anlayamadım Ama Ben Hem İd Hemde Pw Bulmayı gösterdim 2 side Alt alta Joymax.comdan girip bakarsan görürsün 😉
😁
Bak Hani Id yi unuttuğumuz zaman 3 tane kutucuk varya oraya sen "Şifre alırken giridğiniz İsim" filan yazmışsın diyorumki orası "Hesabı alırken girdiğiniz İsim" olmıcakmıydı ❓ 🎅
teşekkürler güzelim ellerine sağlık ?!!!!!!
Sadece ID ve gizli cevap ile şifremizi öğrenebilsek bir de. Belki tekrar SRO oynarım. Gaymax işte. Adam gircek maili değiştircek gitti hesap. Gizli soru niye ki.. Pfff.
bilioduk ama tekrar saol 😉
Bilmeyenlerin İşine YaraR...Teşekkürler
T
TripMaster
⭐ 19y
sana tek birşey sormak istiyorum adam id/pw gibi hep silkroad oynamak için her gün kullandığı birşeyi unutabiliyorsa eğer gizli yanıtı nereden hatırlayacak ? 😁
sana tek birşey sormak istiyorum adam id/pw gibi hep silkroad oynamak için her gün kullandığı birşeyi unutabiliyorsa eğer gizli yanıtı nereden hatırlayacak ? 😁Ya da mail'i. 😁 😈
T
TripMaster
⭐ 19y
şekil A ben 😁 65 lvl rog öğrenmişler şifresini gizli yanıt hatırlayamadığım için gitti b*k uğruna 😁
şekil A ben 😁 65 lvl rog öğrenmişler şifresini gizli yanıt hatırlayamadığım için gitti b*k uğruna 😁
ahhaha Üzüldüm ?!!!!!!
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap