Icerige atla
Extraloob

Unutulan İD&PW yi Bulmak[Resimli]

· 12 Yanıt · 6.0K görüntüleme
L
Leet1 OP ⭐ 19y
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.

gscihan
12 Yanıt
_
_CaPtaiN_ ⭐ 18y
Hacım eline sağlık ta sen Id bulmak içinde şifre alırken değimişsin o hesap alırken değilmiydi 😜 😁
L
Leet1 OP ⭐ 19y
Hacım eline sağlık ta sen Id bulmak içinde şifre alırken değimişsin o hesap alırken değilmiydi 😜 😁

Bu cümleden Bişey Anlayamadım Ama Ben Hem İd Hemde Pw Bulmayı gösterdim 2 side Alt alta Joymax.comdan girip bakarsan görürsün 😉
_
_CaPtaiN_ ⭐ 18y

Bu cümleden Bişey Anlayamadım Ama Ben Hem İd Hemde Pw Bulmayı gösterdim 2 side Alt alta Joymax.comdan girip bakarsan görürsün 😉

😁
Bak Hani Id yi unuttuğumuz zaman 3 tane kutucuk varya oraya sen "Şifre alırken giridğiniz İsim" filan yazmışsın diyorumki orası "Hesabı alırken girdiğiniz İsim" olmıcakmıydı ❓ 🎅
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
teşekkürler güzelim ellerine sağlık ?!!!!!!
J
Jigsaw ⭐ 19y
Sadece ID ve gizli cevap ile şifremizi öğrenebilsek bir de. Belki tekrar SRO oynarım. Gaymax işte. Adam gircek maili değiştircek gitti hesap. Gizli soru niye ki.. Pfff.
A
addIcFb ⭐ 19y
bilioduk ama tekrar saol 😉
X
xherolisa ⭐ 18y
Bilmeyenlerin İşine YaraR...Teşekkürler
T
TripMaster ⭐ 19y
sana tek birşey sormak istiyorum adam id/pw gibi hep silkroad oynamak için her gün kullandığı birşeyi unutabiliyorsa eğer gizli yanıtı nereden hatırlayacak ? 😁
B
bannedddd ⭐ 19y
sana tek birşey sormak istiyorum adam id/pw gibi hep silkroad oynamak için her gün kullandığı birşeyi unutabiliyorsa eğer gizli yanıtı nereden hatırlayacak ? 😁
Ya da mail'i. 😁 😈
T
TripMaster ⭐ 19y
şekil A ben 😁 65 lvl rog öğrenmişler şifresini gizli yanıt hatırlayamadığım için gitti b*k uğruna 😁
X
xherolisa ⭐ 18y
şekil A ben 😁 65 lvl rog öğrenmişler şifresini gizli yanıt hatırlayamadığım için gitti b*k uğruna 😁

ahhaha Üzüldüm ?!!!!!!

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: