Icerige atla
Extraloob

unutulan gizli yanıt...

· 8 Replies · 1.3K views
S
SilenTT OP ⭐ 19y
Arkadaşlar charımın gizli yanıtını unuttum. ve suan sanırım başkalarının elinde charım bi şekilde deiştirebilirmiyim charın şifresini . Char kesinlikle benımdır herhangi bir artniyetim bulunmuyor yardımcı olursanız sevinirim. ?!!!!!!
8 Replies
C
Cobalt ⭐ 18y
malesef bi yolu yok bnmde öle char gittti unuttum şifreyi ve gitti 😞
S
SilenTT OP ⭐ 19y
malesef bi yolu yok bnmde öle char gittti unuttum şifreyi ve gitti :(

yok şifreyi biliorum oynayabliorum suan ama gizli yanıtı bi şekilde ogrenebilirmiyim joymaxtan ?
S
Streetwise ⭐ 19y
malesef bi yolu yok bnmde öle char gittti unuttum şifreyi ve gitti :(

yok şifreyi biliorum oynayabliorum suan ama gizli yanıtı bi şekilde ogrenebilirmiyim joymaxtan ?

Zor 🙄
T
TitusPullo ⭐ 19y
Çok sık sorulan bir soru. Bu problem ile ilgili bir çok konu açıldı. Gizli soru olmadan asla şifre değiştirilmez. Bu kesin bir yanıttır.
R
RollsRoyce ⭐ 19y
Çok sık sorulan bir soru. Bu problem ile ilgili bir çok konu açıldı. Gizli soru olmadan asla şifre değiştirilmez. Bu kesin bir yanıttır.

Bir ara rev6 hizmetleri Joymax açıgından yararlanılarak şifre degiştirip bu sayede bütün sun bulunan charları hacklemişti.Gizli sorusuz ve email bilinse bile değiştirilmez
S
Streetwise ⭐ 19y

Tamamda oda gizli yanıtı ögrenebilirmiyim diye soruyo 😁
T
TitusPullo ⭐ 19y
Mantıken imkansız. Gizli soru asla unutulmaması gerek bir bilgidir. Aksi taktirde geri dönüşü yoktur. Kısacası charın başka ellerde =) yapıcak birşey yok

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: