Icerige atla
Extraloob

Ünlü Siyaset Adamı Erdal İnönü vefat etti

· 27 Yanıt · 2.3K görüntüleme
R
ReAcTiVe OP ⭐ 19y
İnönü ailesinden alınan bilgiye göre, tedavi gördüğü ABD'de vefat eden Erdal İnönü'nün cenazesi 2 Kasım Cuma günü akşam saatlerinde Türk Hava Yolları'nın tarifeli uçağıyla Ankara'ya getirilecek. İnönü'nün cenazesi, GATA'da bekletilecek.

Erdal İnönü için ilk tören 3 Kasım Cumartesi günü saat 11.00'de TBMM'de yapılacak. İnönü'nün naaşı devlet töreninin ardından, doğduğu Pembe Köşk'ün bahçesine getirilecek. İnönü için burada da bir tören gerçekleştirilecek.

Daha sonra eşi Sevinç İnönü'nün isteği doğrultusunda İstanbul'a götürülecek olan İnönü'nün cenazesi, 4 Kasım Pazar günü Teşvikiye Camii'nde kılınacak öğle namazının ardından Zincirlikuyu'daki aile kabristanında toprağa verilecek.
erdalinonu4.jpg
Dosyalar (1)
27 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
wayy be shp lideri de gitti haa Allah rahmet eğlesin cidden üzüldüm Shocked Confused
BOSPHORUS
BOSPHORUS ⭐ 19y
allah rahmet eğlesin iyisiyle kötüsüyle hakkın rahmetine kavuştu Confused Confused
_
_AvRiL_ ⭐ 19y
Turkiyede siyaseti siyaset gibi yapan gercvekten adam gibi adam buyuk bir bilim adamı daha vefat etti basımız saolsun
R
RollsRoyce ⭐ 19y
basımız saolsun
U
Uykucu ⭐ 19y
allah rahmet eğlesin
G
GooD_D3wiL ⭐ 19y
allah rahmet eylesin Sad Sad Sad Sad
_
_CaspeR_ ⭐ 19y
Allah Rahmet Eylesin Ne diyelim Mekanı Cennet olsun
R
Ronin ⭐ 19y
Kendi ülkesinde değilde başka bir ülkede hakkın rahmetine kavuşması beni Erdal İnönü gibi bir adamdan soğuttu. Paralarını amerikaya saçan ve amerikada ölen birine nediyebilirim bilmiyorum.
P
PsPasha ⭐ 19y
hem İbrahim abinin dedikleri sebebiyle hemde onca sehidimiz varken eceliyle ölen bi adam icin üzülmüyorum
R
ReAcTiVe OP ⭐ 19y

Kendi ülkesinde değilde başka bir ülkede hakkın rahmetine kavuşması beni Erdal İnönü gibi bir adamdan soğuttu. Paralarını amerikaya saçan ve amerikada ölen birine nediyebilirim bilmiyorum.

ya yapmayın böyle adam oraya tedavi olmaya gitti çaresi türkiyede olsaydı burda tedavi olurdu Confused
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

hem İbrahim abinin dedikleri sebebiyle hemde onca sehidimiz varken eceliyle ölen bi adam icin üzülmüyorum

Ben de size,sizde insanlik denen vasiflar var mi diyorum...

PsPasha : Sen sehit denen kavramdan anlayabilecek kapasitede misin ki bunlari soyleyebiliyorsun? Kendiniz olun baska yorumlara gore yorum yapmayin...

Ronin : Olum doseginde iken senin ulkende yetersiz tedavi nedeniyle baska bir ulkeye tedavi icin goturulmeni soyleseler,eger onun gibi dusunebiliyorsan;ulkede senin gibi (erdal inonu) insanlarin tukendigini bilsen,emin ol o anki yolunda ilerledigin degerleri kaybetme goz korkusuna kosa kosa giderdin...

Sadece devlet adami degil ayrica cok sevdigim bir dal olan Fizik mezunu bir buyugumuzdu... Topragi bol olsun...
P
PsPasha ⭐ 19y
neden öldü??

Türkiyede tedavi edilemiyecek neis vardı bilmek isterim...
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
http://www.google.com.tr

Arastirmadan yorum yapipta olmus adamin arkasindan giybet yapmayalim o vakit degil mi?
D
Dampyre ⭐ 19y
Allah Rahmet eylesin..
Değerli bir insandı.. Rolling Eyes
R
ReAcTiVe OP ⭐ 19y

eceliylede ölse sonuçta türkiye tarihinden önemli roller almış bi insan eğer insani duygularınız varsa başımız sağolsun deyin.
D
DoNJuaN ⭐ 19y
"Beni Türk Hekimlerine Emanet Edin!!!" M.Kemal ATATÜRK
R
ReAcTiVe OP ⭐ 19y
"Beni Türk Hekimlerine Emanet Edin!!!" M.Kemal ATATÜRK[/
çaresi türkiyede olsaydı türkiyede tedavi olurdu sonuçta o Atatürk silah arkadaşlından İsmet İnön'ün oğlu
T
Allah rahmet eylesin.
_
_AvRiL_ ⭐ 19y
ölen ölmüş kalan saglar bizimdir bizlere sadece Allah rahmet eglesin demek duser Erdal İnönü iisiyle kotusuyle koca bir cınardı o cınar da devrildi hesabını bize deil Allah a vercek gerisini karıstırıp ortalıgı bulandırmayalım

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: