Icerige atla
Extraloob

unknow skill (yardım pls)

· 12 Yanıt · 1.2K görüntüleme
A
albatros89 OP ⭐ 19y
arkadaşlar skillere unknow dio ya çıkıp giriorum unknow olan düzelmiş bu sefer dieri unknow olmuş nası halledicem bunu?
12 Yanıt
_
_VioLance_ ⭐ 19y

arkadaşlar skillere unknow dio ya çıkıp giriorum unknow olan düzelmiş bu sefer dieri unknow olmuş nası halledicem bunu?

Aynı sorun bendede var biri yardım edebilirmi bazı skıller unknow yazıyor combolar falan
L
Leader ⭐ 19y
oyundan cıkıp tekrar girmeyi dene
J
JANISARY ⭐ 19y
evt ben de de bi bow skili unknow gozukuyo cıkıp girsemde farketmiyo
A
albatros89 OP ⭐ 19y
oyundan 50 kere çıkıp girdim 50 kere şehirlere tp oldum gene unknow. diyelim bi skill unknow yeni skill açtığında unknow düzelio bu sefer yeni açılan unknow oluo.
M
Morwena ⭐ 19y
Oyunda bottayken skilleri uplayınca Bot skill menüsünden upladığın skiller unknow skill olarka gözükecektir ...
Oyundan çıkıp girdiğinde tekrar normale dönecektir Wink santam
J
juanito05 ⭐ 19y
üzerindeki tüm itemleri çıkar üzerinde bişey kalmasın şehre return çek home bas skillere refresh yap ondan sonra tekrar return çek düzelmesi gerekiyor.
W
wHaaT ⭐ 19y
Çıkıp girdikten sonra hala duzelmemiş ise o skile bir up daha ver ve tekrar oyuna çık gir hata düzelmiş olacakatır.. extraokk

Kodları algılayamadıgı için bu sorun sık sık olmasada yasanıyor önemli bişiy deil yani

İyi Kasmalar popcorn
S
st3llo ⭐ 19y
bicheon da striken smash unknow olarak gorukuyo.eğer sizdede öyleyse sorun skill de.
M
MoonLife ⭐ 19y
evet bendede strike n smash unkown skillde sorun extraokk extraokk
J
JANISARY ⭐ 19y

Çıkıp girdikten sonra hala duzelmemiş ise o skile bir up daha ver ve tekrar oyuna çık gir hata düzelmiş olacakatır.. extraokk

Kodları algılayamadıgı için bu sorun sık sık olmasada yasanıyor önemli bişiy deil yani

İyi Kasmalar popcorn

yaw yeni bi skill actım su cok lazım onu up lama sansım yok skili nasıl unknow dan kurtarabilirim??
D
dj_shark ⭐ 19y
bowda da demon soul arrow da var unknow

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: