Tekrardan konu açıyorum hepinizden özür dilerim.Bildiğiniz üzere LYS sonuçları açıklandı ve durumum berbat zaten iyi olabilmesi için mucize gerekiyordu olmadi: Anadolu Teknik Lisesinden mezun oldum ve hayatım boyunca hiç ders çalışmadım.Derste ne dinlediysem bu zamana kadar geldim.Fakat son sene deyipte üniversite sınavına hazırlanmadım.Dershaneye gittim fakat dersleri dinlemedim gezdik eğlendik şimdi sonuçlar gelince kafaya dank etti disapprove.Önümde 7 günüm var iyi bir şekilde düşünüp bir karar vermek zorundayım.2 yıllık geçis hakkım var.Fakat 10 kişinin 9 u kesinlikle ve kesinlikle 2 yıllığa geçis yapmamı önermiyor.Herkes 1 yıl daha oturup adam gibi çalışmamı tavsiye ediyor.Sizce ne yapmalıyım ? Bu zamana kadar hiç çalışmadığım için kapasitemin ne kadar olduğunu bilmiyorum.Ama kendime güveniyorum.Sınıf arkadaşlarımın hemen hemen hepsi 2 yıllık geçiş hakkını kullanacaklar.Onlar 2 yıllıktan güzel bir yerlere gelirler ve ben 1 sene daha hazırlanıp bir baltaya sap olamam korkusu var sadece.Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Special thx to Flexi
Yaralı style