Sadece Unique Spawn Map ve Anti Stealth Özelliği mevcuttur. Spawn noktalarında biras kaymalar olmuş olabilir. Eksiklikler olabilir. Ama En güzel yanı hem Stafcıları Ve hemde Rogueleri Görebilmemizdir. Buyrun SS ler.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Bu Dosyayı Tamamen Kendim Editledim.
Download : http://www.dosya.cc/Media_1.rar.html
Unique Spawn Map Ve Anti Stealth PK2
· 26 Yanıt · 4.4K görüntüleme 0 okuyor
26 Yanıt
stealth la ilgili resim koyarsan formattan sora indiricem.
stealth la ilgili resim koyarsan formattan sora indiricem.
valla koymak isterdim ama şimdi yapamam. beni çok uğraştırır. bot açık filan. diğer charı getir götür. biras uzun olucak. ama istersen yarın koyuvereyim. farketmez.
L
LegendTurks
⭐ 18y
Çok Teşekkürler...Kullanacam Ama Şu Haritayı Biraz Daha Modern Yapsaydın Şık Gözükseydi Daha iyi Olurdu Mesela Oraya isyu bölgesine iSyutaRu felan Yazsaydın veya arka plana resmini koysaydın sonracıma o kırmızı noktalar yerine daha güzel çözünürlükte bir şekil koysaydın...
ozaman bunun tutulacağından emin ol 😊
ozaman bunun tutulacağından emin ol 😊
modlar onaylasın indirelim 👍
Çok Teşekkürler...Kullanacam Ama Şu Haritayı Biraz Daha Modern Yapsaydın Şık Gözükseydi Daha iyi Olurdu Mesela Oraya isyu bölgesine iSyutaRu felan Yazsaydın veya arka plana resmini koysaydın sonracıma o kırmızı noktalar yerine daha güzel çözünürlükte bir şekil koysaydın...
ozaman bunun tutulacağından emin ol :)
düşüncelerin için tşkr ediyorum. Ama bu iş için çok uğraştım. gerçekten zahmetli ve uğraş gerektiren bi iş. göründüğü gibi kolay olsa emin ol daha güzel şekiller bile yapardım.ufak bi örnek vereyim.media.pk2 dosyasında bu resimleri bulmak için 1000 lerce resmi DDJ formatından >DDS ye çevirdim. DDS formatından BMP formatına çevirdim. ve tek tek içinde aradım.tutturamadım sonra başka klasörde aradım. 500 kadar resim buldum. onlarıda çevirdim. ardından onlardada aramaya başladım. ve burda buldum. ama işin gıcık kısmı bi resimden 2 tane var. ve doğru olanı tutturmak mesele.bi kaç kez tutturamadım filan. düzgün olmadı. 2-3 gün caydım. sonra tekrar oturdum kaldığım yerden dvm ettim. ve neyseki bitirdim. Aslına Bakarsan İsteklerinizi Alabilirim.
Mesela Buradan 2 adet resim Koyun.
1. si Hangi yere resim Koyacağız. Yani resmin yerleştirileceği yer.
2. si koyulacak olan resim. mesela İsYaTuRa resmi koy. Küçült. En fazla 100*100 şeklinde.sonrasında ben Yaparım. Tekrar Media pk2 dosyası indirmezsin. sana pk2 editörle yapman gerekn şeyleri anlatırım. 1 mb ile kurtulmuş olursun.
Sen bilirsin.Kardeşim. 👍
+1
S
SingleCleric
⭐ 19y
arkadaşlar zaten extraloob virüslü bir dosya görür görmez hemen yok ediyor eğer öyle birşey olsa hemen yok edilmişti ama siz bilirsiniz;)
doğru söylüyosunda ben 1.5 yıldır emek veriyorum bu oyunda 1.5 yılın 1 günde silinmesini istemez heralde kimse o yüzden temkinli olmak şart 👍
S
SingleCleric
⭐ 19y
doğru söylüyorsun ama yani daha konu açılır açılmaz virüs varsa hemen kilitliyorlar ve editliyor sağolsun moderatörler ve yöneticiler onun için söyledim ama sende haklısın tabiki...
doğru söylüyosunda ben 1.5 yıldır emek veriyorum bu oyunda 1.5 yılın 1 günde silinmesini istemez heralde kimse o yüzden temkinli olmak şart 👍
haklısın kardeşim. Ama Sana garanti veriyorum virüs yok. Bende 1.5 yıldır uğraşıyorum ve seni anlıyorum.İstersen Bi Mod dan rica et taratıversin.Benim Net çok iyi olmadığı için cafede upload etmiştim.orda 4 gb internet var 😊
İlginç Ama 163 kişi indirmiş şu anda.İndirenlerden hiç yorum yok.
Bi tşkr ü çok görmeyin PLS.. 🎭
bende kullanmaktayım, temiz merak etmeyin.
bende kullanmaktayım, temiz merak etmeyin.
sağol usta. Sayende İndiricek Arkadaşların Korkusu Kalmadı. 👍
🍺 👍 👍 👍 🍺
uniqlerin çıktığı yerleri gösteren bi program yapın pls varsa ben bulamadım 🕵️
H
hakanweb1907
⭐ 19y
link patlak arkadaşım düzeltirsen ii olur 2gündür 90 uyumlu media.pk arıyom ama hiç birşekilde yok forumda 2-3 tane buldum onlarda yalan çıktı
Link kırık kardes
J
JackDaniels_
⭐ 18y
saol kardeşim bende böyle bişey arıyodum capture the flag de ihtiyacımız oluyodu 😄
ya sağol diosunuzda indirmiosunuzki link patlak :S
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap