oyuncularının coğunun pk2 kullandığı Unforgiven guildinide aldık Twisted Evil savaş 58 küsür dakka sürdü son anda araya girip adam keserek savasa son noktayı koydum Mr. Green son durumda 9960 a 9540 yenilirken macı lehimize cevirdik
Var mı daha baska guild bizim ile savaşıcak ? Mr. Green
BlackOut Rulezz
Unforgiven ' i de aldık ^^
· 17 Yanıt · 2.2K görüntüleme 0 okuyor
17 Yanıt
K
kahpehayat
⭐ 19y
oyuncularının coğunun pk2 kullandığı Unforgiven guildinide aldık Twisted Evil savaş 58 küsür dakka sürdü son anda araya girip adam keserek savasa son noktayı koydum Mr. Green son durumda 9960 a 9540 yenilirken macı lehimize cevirdik
BlackOut Rulezz
tebrikler başarılarınızın devamını dilerim...
tşk ederiz headbang2ft9
trip bizlede yaparsınız dimi
PreDaToRS
PreDaToRS
BlackOut Rulezz
en yüksek adamınız 56 lvl falan
şöyle hesaplarsak biz sizin adamlardan 1000 tane kestiysek siz 50 tane kestinizmi daha fazla puan alıyosunuz. zaten kendinde diyosun son dakka araya girip adam kestim die ve o kestiğin adamdan en az 420 puan aldınki öne geçtiniz Mr. Green sadece bizde değil sizdede vardı pk2 kullananlar
ama frost warda hiç şansınız yok herkez pk2 kullancaktır sadece biz değil yani ^^
K
kahpehayat
⭐ 19y
BlackOut Rulezz
en yüksek adamınız 56 lvl falan
şöyle hesaplarsak biz sizin adamlardan 1000 tane kestiysek siz 50 tane kestinizmi daha fazla puan alıyosunuz. zaten kendinde diyosun son dakka araya girip adam kestim die ve o kestiğin adamdan en az 420 puan aldınki öne geçtiniz Mr. Green sadece bizde değil sizdede vardı pk2 kullananlar
ama frost warda hiç şansınız yok herkez pk2 kullancaktır sadece biz değil yani ^^
pk2 ne Laughing
safe zoneyeden çıkmıyorsunuz+vur kaç yapıyorsunuz
Safe Zone siz açık alanda olsaydı savaş daha farklı olurdu bunu sizde çok iyi biliyorsunuz
biz guild olarak savaşın son dakikasına kadar hep Safe Zonenin dışındaydık
guildimizde yüksek lvl çok olduğu için karşı puanda az toplandı
ama birşeyinizi tebrik ediyorum iyi organize olmuşsunuz extraokk
Safe Zone siz açık alanda olsaydı savaş daha farklı olurdu bunu sizde çok iyi biliyorsunuz
biz guild olarak savaşın son dakikasına kadar hep Safe Zonenin dışındaydık
guildimizde yüksek lvl çok olduğu için karşı puanda az toplandı
ama birşeyinizi tebrik ediyorum iyi organize olmuşsunuz extraokk
sadece bizde pk2 kullanan yoktu sizde de 2-3 kişide vardı ama kullanmaya fırsatları olmadı
K
kahpehayat
⭐ 19y
sadece bizde pk2 kullanan yoktu sizde de 2-3 kişide vardı ama kullanmaya fırsatları olmadı
yhaw pk 2 ne Laughing
Media.pk2 dosyası görünmezleri görüyorsun kaç lvl olursa olsun
K
kahpehayat
⭐ 19y
Media.pk2 dosyası görünmezleri görüyorsun kaç lvl olursa olsun
hınaa güzelmiş Twisted Evil
hem iyi hem kötü
K
kahpehayat
⭐ 19y
hem iyi hem kötü
kötü yanı !!
avrupalı char kullandığım içim görünmezlik kullanıyorum beni görüyorlar ama bi yandan da bende onları görüyorum Mr. Green
çinliler için çok iyi oldu
oyunun dengesi bozuldu Confused
çinliler için çok iyi oldu
oyunun dengesi bozuldu Confused
bu oyun taktik işi görünmezliği iyi kullanman lazım sizin guildden bazıları oynamayı bilmiyo Mr. Green adam 56+ xbow extreme basıyo kendinden 10 lv asa kişilere arkadan bi bam bi combo 400 puan garanti Mr. Green
bizde pk2 kullanna yoktu biz zpotcudan aldık.sizde pk2 olmasa 10.000 e 4000 yenerdik extraokk ,
diğer guild savası yapmak isteyen arkadas benim bu sıra 2 yazılım var salı günü yaparız olur mu hmm
bizde pk2 kullanna yoktu biz zpotcudan aldık.sizde pk2 olmasa 10.000 e 4000 yenerdik extraokk ,
diğer guild savası yapmak isteyen arkadas benim bu sıra 2 yazılım var salı günü yaparız olur mu hmm
Predators guildi ile savaş yapmıyoruz..Master ' ımız pk2 kullanan hackerlarla muhattap olmak istemiyor.Oyunu hile yaparak oynucaksaız biz yokuz.(Like WildRuNNeR)
L
Lord_Serkan
⭐ 19y
Savaş zamanı aldığım SS ,
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap