Icerige atla
Extraloob

Unforgiven ' i de aldık ^^

· 17 Yanıt · 2.2K görüntüleme
T
TripMaster OP ⭐ 19y
oyuncularının coğunun pk2 kullandığı Unforgiven guildinide aldık Twisted Evil savaş 58 küsür dakka sürdü son anda araya girip adam keserek savasa son noktayı koydum Mr. Green son durumda 9960 a 9540 yenilirken macı lehimize cevirdik

Var mı daha baska guild bizim ile savaşıcak ? Mr. Green

BlackOut Rulezz
17 Yanıt
K
kahpehayat ⭐ 19y

oyuncularının coğunun pk2 kullandığı Unforgiven guildinide aldık Twisted Evil savaş 58 küsür dakka sürdü son anda araya girip adam keserek savasa son noktayı koydum Mr. Green son durumda 9960 a 9540 yenilirken macı lehimize cevirdik

BlackOut Rulezz

tebrikler başarılarınızın devamını dilerim...
T
TripMaster OP ⭐ 19y
tşk ederiz headbang2ft9
B
bymad07 ⭐ 19y
trip bizlede yaparsınız dimi

PreDaToRS
_
_titan_ ⭐ 19y

BlackOut Rulezz

en yüksek adamınız 56 lvl falan
şöyle hesaplarsak biz sizin adamlardan 1000 tane kestiysek siz 50 tane kestinizmi daha fazla puan alıyosunuz. zaten kendinde diyosun son dakka araya girip adam kestim die ve o kestiğin adamdan en az 420 puan aldınki öne geçtiniz Mr. Green sadece bizde değil sizdede vardı pk2 kullananlar
ama frost warda hiç şansınız yok herkez pk2 kullancaktır sadece biz değil yani ^^
K
kahpehayat ⭐ 19y

BlackOut Rulezz

en yüksek adamınız 56 lvl falan
şöyle hesaplarsak biz sizin adamlardan 1000 tane kestiysek siz 50 tane kestinizmi daha fazla puan alıyosunuz. zaten kendinde diyosun son dakka araya girip adam kestim die ve o kestiğin adamdan en az 420 puan aldınki öne geçtiniz Mr. Green sadece bizde değil sizdede vardı pk2 kullananlar
ama frost warda hiç şansınız yok herkez pk2 kullancaktır sadece biz değil yani ^^

pk2 ne Laughing
A
Akuji ⭐ 19y
safe zoneyeden çıkmıyorsunuz+vur kaç yapıyorsunuz

Safe Zone siz açık alanda olsaydı savaş daha farklı olurdu bunu sizde çok iyi biliyorsunuz

biz guild olarak savaşın son dakikasına kadar hep Safe Zonenin dışındaydık

guildimizde yüksek lvl çok olduğu için karşı puanda az toplandı

ama birşeyinizi tebrik ediyorum iyi organize olmuşsunuz extraokk
A
Akuji ⭐ 19y
sadece bizde pk2 kullanan yoktu sizde de 2-3 kişide vardı ama kullanmaya fırsatları olmadı
K
kahpehayat ⭐ 19y

sadece bizde pk2 kullanan yoktu sizde de 2-3 kişide vardı ama kullanmaya fırsatları olmadı

yhaw pk 2 ne Laughing
A
Akuji ⭐ 19y
Media.pk2 dosyası görünmezleri görüyorsun kaç lvl olursa olsun
K
kahpehayat ⭐ 19y

Media.pk2 dosyası görünmezleri görüyorsun kaç lvl olursa olsun

hınaa güzelmiş Twisted Evil
A
Akuji ⭐ 19y
hem iyi hem kötü
K
kahpehayat ⭐ 19y

hem iyi hem kötü

kötü yanı !!
A
Akuji ⭐ 19y
avrupalı char kullandığım içim görünmezlik kullanıyorum beni görüyorlar ama bi yandan da bende onları görüyorum Mr. Green

çinliler için çok iyi oldu

oyunun dengesi bozuldu Confused
T
TripMaster OP ⭐ 19y
bu oyun taktik işi görünmezliği iyi kullanman lazım sizin guildden bazıları oynamayı bilmiyo Mr. Green adam 56+ xbow extreme basıyo kendinden 10 lv asa kişilere arkadan bi bam bi combo 400 puan garanti Mr. Green

bizde pk2 kullanna yoktu biz zpotcudan aldık.sizde pk2 olmasa 10.000 e 4000 yenerdik extraokk ,

diğer guild savası yapmak isteyen arkadas benim bu sıra 2 yazılım var salı günü yaparız olur mu hmm
T
TripMaster OP ⭐ 19y
Predators guildi ile savaş yapmıyoruz..Master ' ımız pk2 kullanan hackerlarla muhattap olmak istemiyor.Oyunu hile yaparak oynucaksaız biz yokuz.(Like WildRuNNeR)
L
Savaş zamanı aldığım SS ,

- Resim Silinmiş.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: