P Polgara OP ⭐ 17y 15 yil once #1 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
B Baris Chn ⭐ 15y 15 yil once #2 Lol turk heryerde turk TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L Leet1 ⭐ 19y 15 yil once #3 ahahahah bazen seviyorum yurdum insanını 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
O oTToMaNTuRK ⭐ 15y 15 yil once #4 😈 latife yapmış TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
TurKKillS ⭐ 19y 15 yil once #5 ''live it up''şarkıda iyiymiş hani 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
N nukenobar ⭐ 15y 15 yil once #6 aslında ben bu türk konuşmalara karşıyım, artık çoğu kişi : "kesin türktür" "bizim insanımız işte nolucak" gibi anlamsız ifadeler kullanarak bilmeden kendi içimizde bölünmelere gidiyoruz eskiden gülerdim fakat düşününce kötü yapıyoruz 😞 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
İ İllegal ⭐ 19y 15 yil once #7 ahahah:) TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Aesify ⭐ 18y 15 yil once #8 viewtopic.php?f=678&t=241915 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P Polgara OP ⭐ 17y 15 yil once #9 Advance arkadaşın konusundan devam öyleyse. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil