- Resim Silinmiş.
beyler benim maile şifre gelmiyo napcam o ad proguc credicts flan ona tıklıom key gir diyo o keyi ben nerden bulcam mailimie gelmesi gerekirken niye gelmedi mailime şifre gelmesi için napmalıyım
umod sorun
· 15 Yanıt · 1.3K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
mailine product key gelicek onu gireceksin bana da geldi extraokk
yarım saattir bekliom gelmediii Crying or Very sad
bnadaa Sad Sad Sad
hadi yaf bilenler cvap yazsın Sad
bilmiyoruz ki biz yollamadık maillerii size neden yollanmadı bilmiyorum ama önemsiz maillere(junk e mail) kutusuna da bak
gmail kullanıyorum acaba ondanmıdır bide hotmailimle üye olayım Rolling Eyes
ayrıca önemsiz postalarada bakıyorum
ayrıca önemsiz postalarada bakıyorum
benimde gelmedi belki otekine gelmemiştir diye yeni bitane actım ondada yok we bakıyorum junk maile
benimde gelmedi belki otekine gelmemiştir diye yeni bitane actım ondada yok we bakıyorum junk maile
aynen senin dediklerin benim içinde geçerli
site kapandı inşallah başka bi çapan oğlu çıkmaz altından dosyalar temz gibi duruyordu ama bakalım
site kapandı inşallah başka bi çapan oğlu çıkmaz altından dosyalar temz gibi duruyordu ama bakalım
Site Kapanmadı Sunucusu Göçtü dün Herkes Yüklendi site Sunucu DAyanamadı Very Happy
gerçi yarın çıkacak diyordu.
şifreler yarın dağıtılacak Wink
o kadarcık kişinin girmesiyle sunucu dağılıyorya ben bunların yapacağı bottan şüphe duyarım detective
bizim sunucu paramparça olması lazım o vakit...
o kadarcık kişinin girmesiyle sunucu dağılıyorya ben bunların yapacağı bottan şüphe duyarım detective
+1907
tombalaci_46
⭐ 19y
+1453 kahvekeyfi
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap