herhalde taa cehennemden kaç lv oldugumu secemedi 😁
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
uLen Cerb 2 dk poz verdirmedin düşülecek zamanmı=)
· 21 Yanıt · 2.6K görüntüleme 0 okuyor
21 Yanıt
T
ThaM1Phicm
⭐ 19y
Tebrikler yinede 24 uniquesi olsada. Ama 80 lwl a göre hp çok az :S
Elindekiler Hariç Hepsi NPC!!!
SANIRIM 😉 😆 😆
cerb kıskanmıstır benide çek die düsmüstür 😎
Tebrikler yinede 24 uniquesi olsada. Ama 80 lwl a göre hp çok az :S
Elindekiler Hariç Hepsi NPC!!!
SANIRIM 😉 😆 😆
kardeş sattık gitti sen hala 90na hazırlık yapmadın mı?
_
___PaRDuS___
⭐ 19y
80 lwl da 16k hp muahhaha arkadasım 90 lwl hazırlık ypaıyonda sen canavarı nasıl kescen bu ıtemlerle ayrıca str blader omg dıyorum kacıyorum...
80 lwl da 16k hp muahhaha arkadasım 90 lwl hazırlık ypaıyonda sen canavarı nasıl kescen bu ıtemlerle ayrıca str blader omg dıyorum kacıyorum...
Farmı bittiyse sorun olmaz ?!!!!!!!
M
Misproject
⭐ 19y
nie canavar kessinki adam farmını yapmış 🙄 🙄
tebrikler:)
=)) ulen mutlaka bitane arıza çıkıyor dimi. böyle art nıyetlı adamları sıteye almıycan aslında da malesef demokrasi eşitlik ulkesınde yasıoz ıste. her forumda kavga
heeey extraloob bu guzel sitenı bok edecek bunlar onlıne sayısı bılmem kac olmus ama adam saysak 100tane bulamayız. daha dıkkatlı olmanı tavsıye ederım.
heeey extraloob bu guzel sitenı bok edecek bunlar onlıne sayısı bılmem kac olmus ama adam saysak 100tane bulamayız. daha dıkkatlı olmanı tavsıye ederım.
=)) ulen mutlaka bitane arıza çıkıyor dimi. böyle art nıyetlı adamları sıteye almıycan aslında da malesef demokrasi eşitlik ulkesınde yasıoz ıste. her forumda kavga
niye böyle dedinki;?
SS
ßa$K£NTL££
⭐ 18y
niye böyle dedinki;?
İştee Kendisi 0 100 adamın İçinde 0lmadıgı İçin Demiş Byle.Senki 80 Lv 0lmusun Hala 24 Lv Unique Kesersen Adam 0lmamısın Demektir...Sen Aynı P0SEİD0N'daki "_Nukerbunny_" gibisin...
_
__Thieves__
⭐ 19y
niye böyle dedinki;?
İştee Kendisi 0 100 adamın İçinde 0lmadıgı İçin Demiş Byle.Senki 80 Lv 0lmusun Hala 24 Lv Unique Kesersen Adam 0lmamısın Demektir...Sen Aynı P0SEİD0N'daki "_Nukerbunny_" gibisin...
cekememezlık yapma kardesım sende kes sende mutlu ol.!! ayrıca adam 90 lvl demıs 90 lvl olsun ole koysun resmını snra yorumunu yap... ?!!!!!!!
adam da düzgün konuşsun o zmn
tbr ederim ?!!!!!!
ben 24lvlık unıqle sneı yan yana koyar keserım canım benım. senden farkım bu zuahhahaaa 😜
ben 24lvlık unıqle sneı yan yana koyar keserım canım benım. senden farkım bu zuahhahaaa 😜
allah allah
tbr
P
PaiNScReaM
⭐ 19y
80 leveller 24 lük unique kesemez die bi kural çıktıda ben mi bilmioom ^^
resimler güzeL Cerb içinde Tebriklerrr :?!
ROFL!
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap