sin: sin: sin: sin: tam taxideyken durduk yere dc yiyip duruyorum o kadar gold bot varken günde 2 3 kez bizi oyundan atıyo bu adi gm nedir la bu Gm herifinden çektigimiz valla arkadasım knight oynuyo eger bu kadar lag olsun bizim oyunda bi tane kullanıcı kalmaz diyo bu kadar başıboş bi şirketsin joymax Allah belanı versin bi level atlatmıyon insana
Ulan Gm denen adi herif
· 13 Yanıt · 2.4K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
bende bu gün 2 kere dc oldum pre de yok naapıcam bilmiyorum daral:
bende bu gün 2 kere dc oldum pre de yok naapıcam bilmiyorum daral:
o kadar para bot var pezevenk adi şerefsiz bizi niye atarsınki at lan botları pis herif boyle boyle taxilerde 40 50 m im gitti Gm senin............
Dc yemenizde ki ön faktör TTNET ve Türkiye'deki telekom alt yapısı.
Ps: Bizim millet boş yere bela okumaya bayılıyor ama bela dönüp dolaşıp geliyor yine kendi başına ..
Ps: Sonuna kadar haklısın ama yanlış yere saldırıyorsun ?Telif hakları Joymax'ta istediği gibi oyun yapabilir.Yani ipler onun elinde gold bot da onun char'larda onun.Şimdi oyunu kapatsa hiç birşey talep etmeye hakkımız yok ...
Ps: Bizim millet boş yere bela okumaya bayılıyor ama bela dönüp dolaşıp geliyor yine kendi başına ..
Ps: Sonuna kadar haklısın ama yanlış yere saldırıyorsun ?Telif hakları Joymax'ta istediği gibi oyun yapabilir.Yani ipler onun elinde gold bot da onun char'larda onun.Şimdi oyunu kapatsa hiç birşey talep etmeye hakkımız yok ...
Dc yemenizde ki ön faktör TTNET ve Türkiye'deki telekom alt yapısı.
TTNET ten felan deil aynı anda 2000 kişiyi birden atıyo ben bela okumaya bayılmıyom merak etme bilmedende konuşma ok???
3 Saat uğraştım anca girebilmiştim. Biraz lag olmaya başladı sonra bi baktım tak dc. Valla ben bile kıllanmaya başladım bunun kasti olduğuna dünden beri rahat rahat kasan şey neden aniden böyle birşey yapsın ki ayrıca arkada dizi stream ediyor ttnet kopartsa o da kopar. O da yurtdışı sunucu sonuçta.
@saffet6422
Bu oyunu oynayacaksan premium alacaksın arkadaş . Ya da oturacaksın dc yedin mi tekrardan açıp giriceksin. Ha diyosan ben paso küfrederim bence bu oyunu hiç oynama.
bknz : ben
Ayrıca sinirine de hakim ol konuştukça sinirinden kötü şeyler ortaya çıkıyor . Bilmediğin konu hakkında yorum da yapma.
Bu oyunu oynayacaksan premium alacaksın arkadaş . Ya da oturacaksın dc yedin mi tekrardan açıp giriceksin. Ha diyosan ben paso küfrederim bence bu oyunu hiç oynama.
Ayrıca sinirine de hakim ol konuştukça sinirinden kötü şeyler ortaya çıkıyor . Bilmediğin konu hakkında yorum da yapma.

Bu kadar bela okuyacağınıza oyunu oynamayın. Oyun bu, burda bela okuyarak değiştiremezsiniz.
@saffet6422
tamam uzatmaya gerek yok oyundan attıktan sonra bi anda ki sinirimle yazdım o yazıyı...Arkadaştan Özür Dilerim....
seviyeli olun arkadaşlar bazılarının canını yakıyorsunuz .. ve kımse sızın canınızı yakmak ıstemıyor.. oynama o zaman kardeşim ..
Ps : her güzelin bir kusuru vardır ! ❗ ❗ ❗
seviyeli olun arkadaşlar bazılarının canını yakıyorsunuz .. ve kımse sızın canınızı yakmak ıstemıyor.. oynama o zaman kardeşim ..
bak kardeşim yukarı yazdık özürümüzü diledik daha ne diye uzatıyorsun?????
tmm tartışmaya gerek yok. özür dilemen bizi yüceltmiyo kardeşim merak etme sen..
sin: sin: sin: sin: tam taxideyken durduk yere dc yiyip duruyorum o kadar gold bot varken günde 2 3 kez bizi oyundan atıyo bu adi gm nedir la bu Gm herifinden çektigimiz valla arkadasım knight oynuyo eger bu kadar lag olsun bizim oyunda bi tane kullanıcı kalmaz diyo bu kadar başıboş bi şirketsin joymax Allah belanı versin bi level atlatmıyon insana
Bu oyunun birinci kuralı premium'un varsa oynayabilirsin ❗
PS:Bu kadar bela okumanda cok anlamsız.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap