Arkadaşlar 3.5-4 senedir silkroad'dan artık sıkıldığımı anladım ve charımı satıp bıraktım.Şuan kendimi boş hisediyorum ve yapacak birşey bulamıyorum.Arasıra oyun oynuyorum,dışarı çıkıyorum fakat zamanınım büyük bölümü boş geçiyor bilgisayar başında sıkılmadna uğraşabileceğim bir hobi,oyun vb. bişe önerirseniz çok makbule geçer yorumlarınızı bekliyorum 😘
Uğraş arıyorum
· 52 Yanıt · 5.3K görüntüleme 0 okuyor
52 Yanıt
counter strike ^^
onuda oynuyorum 4 senedir daha değişik uğraşlar ona giriyorum zaten 5-6 maç atıp çıkıyorum 😜
onuda oynuyorum 4 senedir daha değişik uğraşlar ona giriyorum zaten 5-6 maç atıp çıkıyorum :P
ozaman '' jade dynasty '' dene müthiş bir online oyun ^^,
onuda oynuyorum 4 senedir daha değişik uğraşlar ona giriyorum zaten 5-6 maç atıp çıkıyorum :P
hemen bakıyorum 🤤
baktım biraz deneyeğim varmı başka sıkılmadan yapabileceğim bişe yokmu uğraşlarınız yorumları bekliyorumm 🍿
I
IronyOfFate
⭐ 17y
10 parmak programını dene istersen hem birşeyler öğrenmiş olursun hemde zevkli.
NoMoreLove
⭐ 18y
hemen bakıyorum 🤤
Aion akar. ^^
aion denemedım ama deneyebilirim her an 😜
J
Journalist
⭐ 19y
Kitap okumayı önerirdim ama pc başında diyorsan thecrims veya satranç tavsiye olunur.
Klişe belki ama arkadaşlarınla buluşup Tabu,Monopoly,Pictureka vs. oyna 😊 Bizde sadece Monopoly var arada oynuyoruz ama ben genelde evin önüne çıkarım bütün mahalle gece gece 11:50 oynarız:D süper bi deneyim bence herkes denemeli 😜 çok heyecanlı da hele benim gibi sonlara kalırsanız
özetle;uğraşın arkadaşların olsun boş vakit geçirmek kötüdür 😊
özetle;uğraşın arkadaşların olsun boş vakit geçirmek kötüdür 😊
NoMoreLove
⭐ 18y
a
Bu bile yeter başlamak için. ❤️
Bende yakın zamanda başlayacağım. 🍿
aion denemedım ama deneyebilirim her an :P
I
IronyOfFate
⭐ 17y
Klişe belki ama arkadaşlarınla buluşup Tabu,Monopoly,Pictureka vs. oyna 😊 Bizde sadece Monopoly var arada oynuyoruz ama ben genelde evin önüne çıkarım bütün mahalle gece gece 11:50 oynarız:D süper bi deneyim bence herkes denemeli 😜 çok heyecanlı da hele benim gibi sonlara kalırsanız
özetle;uğraşın arkadaşların olsun boş vakit geçirmek kötüdür :)
Tabu harika arkadaslarla iftardan sonra oynadık gülene kadar karnımız yırtıldı 😆 makara:
aaion denemedım ama deneyebilirim her an :P
Başlasakmı hep beraber elimde hediye kodu var bi oyun dergisinin verdiği makara:
özetle;uğraşın arkadaşların olsun boş vakit geçirmek kötüdür :)
Tabu harika arkadaslarla iftardan sonra oynadık gülene kadar karnımız yırtıldı 😆 makara:
Okul olduğu zamanlarda oynuyoruz genelde şimdi kimseyi bulamadım 😜
NoMoreLove
⭐ 18y
aaion denemedım ama deneyebilirim her an :P
Başlasakmı hep beraber elimde hediye kodu var bi oyun dergisinin verdiği makara:
İzle videoyu beğenirsen başlayalım.
Ben başlayacağım. ^^
wow dene bence.
Burak seninle şu Aion hakkında konuşalım bro. 🍺
Göze hoş geliyor deneyebiliriz varsa başlayacak 5-6 kişi aramızda 😜
I
IronyOfFate
⭐ 17y
wow dene bence.
Ne wowu ya öğrenmesi çözmesi en az 1 ayı bulur.Sora sora canı sıkılır adamın.Belki tanıdık biri varsa oynayan o zmn iyi bi secim olur. 😆
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap