Önce üye olun.Üye olmak için tıklayın extraokk Şifre Gelecek...
Download Linki henüz yok detective
U-Mod Kurulum/Kullanım Videolu anlatımı Tıklayın extraokk
U-Mod (Bot) Kurulum Videolu anlatim
· 107 Yanıt · 7.8K görüntüleme 0 okuyor
107 Yanıt
Bu İşten Hiç Bir Şey Anlamadım Adam 3 Haftalık Üyeliğim Var Demiş Konu Açmış Admin 3 Haftalık Üyeliği Olmayanlar Eu Mod Alamaz Demiş Rolling Eyes
her zaman arkandayım orada fransız kaldım kemalist ben eskiyim aktifleştirme de yaptım ama download da link göremiyorum sebebi nedir dersin
Sorarmısın peki yeni üye olduk 3 hafta sonra 1 haftalıkda olsa umod alabilirmiyiz diye Very Happy
her zaman arkandayım orada fransız kaldım kemalist ben eskiyim aktifleştirme de yaptım ama download da link göremiyorum sebebi nedir dersin
Öyle Bir Link Yok Çünkü detective
Mr. Green Mr. Green
1 saat sonra download linkleri aktif olucak bilginize
Mr. Green Mr. Green
1 saat sonra download linkleri aktif olucak bilginize
ewt TR saat farkıymış Very Happy
Sabredin 30 dk kaldı yanlız linkler aktif oldumu linklere yüklenmeyin indiremeyiz vala bu arada Dosyanın Boyutu 16 mb Gibi Duruyor
şimdi bana ii bi gold alma sitesi verinde çarlarımı 80 e bağlayayım arkadaşlar mümkünse yabancı ucuz ve güvenilir olsun mucX mucX hmm hmm hmm
Öyle Bir Yüklenme Olmaz Kanımca Sitede 10 Kişi Falan Online . Bu Arada Gaza Gelipte Taratmadan Kullanmayın Rolling Eyes
Öyle Bir Yüklenme Olmaz Kanımca Sitede 10 Kişi Falan Online . Bu Arada Gaza Gelipte Taratmadan Kullanmayın Rolling Eyes
Resmi Sitesi Bişi Olcanı Sanmıyorum Ama Tek Link Verdikleri İçin Link Ya Gümler Yada Cok Yavas İner
o zaman bizden birisi indirsin. Sonra onun rapid'e uplamasını bekleyelim ?
o zaman bizden birisi indirsin. Sonra onun rapid'e uplamasını bekleyelim ?
çekik oraya yorum yazdım ingilizceye çivridim programlarla Mr. Green
tööbe estf.. Very Happy
Dün bu 200 dü ya Very Happy
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Dün bu 200 dü ya Very Happy
Bende Ana Sayfasına Login Olunmuyor Neden Acaba Rolling Eyes
ya arkadaşlar elin sitesine girmişsiniz Türkçe yazışıyorsunuz...bunu sizin sitede yaptıklarını düşünsenize..ayıp gerçekten ayıp.
kendinize yapılmasını istemediğiniz şeyleri başkalarına yapmayın! Exclamation
ya arkadaşlar elin sitesine girmişsiniz Türkçe yazışıyorsunuz...bunu sizin sitede yaptıklarını düşünsenize..ayıp gerçekten ayıp.
Bak Bizim Bir Bölümüz Var ;
viewforum.php?f=80
Yabancılara Özel Onlarada Söyledim Türklere Özel Bir Bölüm Açın Diye Tınlamadılar ...
buyursun gelsinler post kasarlarsa banlarız Mr. Green Mr. Green Mr. Green
ben şiştim galiba ya eski üyeliğim ile sadece foruma girebiliyorum sitenin ana sayfasına giriş yapamıyorum neden acaba register oldum mail adresime otomatik kullanıcı adı ve bi şifre geldi böylemi olması gerekiyor Rolling Eyes Question
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap