2 qündür adam bi lvl atlıo bi düşüo bi 67 oluo bi 66 oluo bu lag herkestemi war Question
ßu laq herkestemi var???
· 34 Yanıt · 3.7K görüntüleme 0 okuyor
34 Yanıt
bendede var
O
OneEyedJack
⭐ 19y
Bende de aşırı derecede var Sad
herkes de var ... Bu lag Srodan ve büyük oranla ttnet'ten kaynaklanıyor ...
genel bir lag var...
O
OneEyedJack
⭐ 19y
silkroad > lag4ever
+1907
JM nın bı tarafı tutusmus durumda şuan Wink
böyle dewam ederse bır daha kurmamak uzere sro yu pc den kaldırcam
ttnette bı sorun yok suan speed testte hersey normal hatta iyi yanı
böyle dewam ederse bır daha kurmamak uzere sro yu pc den kaldırcam
ttnette bı sorun yok suan speed testte hersey normal hatta iyi yanı
Bende lag mag pag pug her bi boq var Very Happy bi lag giriyo 2 dk geçiyo bakıyom benim adam yerde yatıyo
genel bir lag var...
extra emmi sence ne zaman geçer lag ?
aşırı derecede lag var
ben bu lag yüzünden dün bitmeyen farmımı bozdum...
oyuna giricem start gelmio
start gelio image code gelmio
image code gelio C9-C7 hataları verio
fıttırmaya az kaldı Evil or Very Mad
oyuna giricem start gelmio
start gelio image code gelmio
image code gelio C9-C7 hataları verio
fıttırmaya az kaldı Evil or Very Mad
L
Last_OTTOMAN
⭐ 19y
Bence JM yada SRO ile alakası yok bu lagın sadece tlekomdan kaynaklanıyo.Neden derseniz bu lag ne zman basladı dun telekom grevi nezaman bitti oda dun hatlarında yada internetlerinde sorun olanları duzeltmeye basladılar yani ve dogal olarak bize sagladıkları internet saddece bu kadar kaldırıyo oke detective ( Birde su var oyunda tanıdıgınız yabancı arkadasınız warsa ona sorun onlarda lag filan yada diger hatalar yok )Allah belanı versin Telekommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Bence JM yada SRO ile alakası yok bu lagın sadece tlekomdan kaynaklanıyo.Neden derseniz bu lag ne zman basladı dun telekom grevi nezaman bitti oda dun hatlarında yada internetlerinde sorun olanları duzeltmeye basladılar yani ve dogal olarak bize sagladıkları internet saddece bu kadar kaldırıyo oke detective ( Birde su var oyunda tanıdıgınız yabancı arkadasınız warsa ona sorun onlarda lag filan yada diger hatalar yok )Allah belanı versin Telekommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
+1907
Allah belanı versin Telekommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
headbang2ft9 headbang2ft9 headbang2ft9
3 gün öncede prem aldım boşa gidiyor lagdan % 5 bile kasamıyom 3 saatte 66 lv çharı Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
sro oynadım oynıyalı boyle bır lag gormedım adam hotandan cıkıyorum tıklıyom taklamakana kadar kendı gıdıyo ve oluyo yok bole bı lag allah belanı galdılaraaaaaaa ttnet Twisted Evil
H
hacker_emn
⭐ 19y
hakketen full str çarım var en son ne zaman öldügümü hatrlamıodum bugün 5 kere öldüm oynamıom bugün.. Mad
L
Last_OTTOMAN
⭐ 19y
Bu telekomu bi sekilde protesto etmeliyiz bence.Para istemeyi biliyolar ama hizmet adına bize hiçbirsey sunmuyorlar.Avrupada veya Kore'deki internetin 1/4'ni kullanıyorduk (hız olarak) şimdi onu bile kullanamıyoruz ama hepimiz ayın 15'inde pasa pasa gidip aylık ödemeyi yapıcaz bilmiyorum yani Evil or Very Mad detective
Bu telekomu bi sekilde protesto etmeliyiz bence.Para istemeyi biliyolar ama hizmet adına bize hiçbirsey sunmuyorlar.Avrupada veya Kore'deki internetin 1/4'ni kullanıyorduk (hız olarak) şimdi onu bile kullanamıyoruz ama hepimiz ayın 15'inde pasa pasa gidip aylık ödemeyi yapıcaz bilmiyorum yani Evil or Very Mad detective
ben varım hadı edelım
L
Last_OTTOMAN
⭐ 19y
3-5 kişiyle olmaz o iş Turkiye'deki internet kullanıclılarının cogu online oyun oynuyor ve nerdeyse hepsi bu yuzden magdur durumda.Biz burda azınlık degiliz artı diger forum sayfalarındaki arkadaslar ve oyunda gerekirse global atarak herkesin birlikte haraket etmesi gerekiyor ki anlasın yetkililer.Yeter artık ne bu cektigimiz ya stres atmak eglenmek için oyun oynuyoruz ama ben tekrar sinir hastası olucam sanırım Evil or Very Mad Surprised Evil or Very Mad
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
ßu Shıeldin ßurada NE İşi Var Ezüq JOYMAX?? SATILIK 120LV GLAVİE FF 4M SP VAR SETİ 12 DG LEGEND 13 SİLAH VAR AVATAR VAR UYGUN FİYATA VERİLECEK SATILIK LW 64 İNT SPEAR NUKER 64+7 MOON SİLAHI VAR 7 DG BLUE'LU SETİ VAR LW 20 JOB SETİ VAR BLUE'LU 200 TL TEK FİYAT DaGGeR_B0Y - LvL - - 15 drees var indirim var TL 1 hatam var yardım edecek var mı?