arkadaslar type mask tool ve bi cok eksik war ps3 te onları nerden ındırebılırım bana link werirmisnz acaba
type mask tool gıbı eksıklerım war!!
· 8 Yanıt · 1.1K görüntüleme 0 okuyor
8 Yanıt
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
ps3 geç bece ps 2 kullanmanı tavsiye ederim ve dediğin eklentileri nernde indirebilirsin bilmiyorum
qkı cok tskr edrmm..
Game Designer
⭐ 19y
GokSta benim kardeşmdir Wink h.g gokhan ooren bakalım çok zevklidir ve işine yarr bu ps ben boşa uğraşmıorm ilerde işine yarar =) ve böyle zevkli bir ortam öğrenirsen çok daha iyi olur burda herkes iyidir gerçekten seveceksin extrayı PS ile ilgli butun sorunlarını yazabilirsin yardımcı olacaklardır Cool ve inanıyorum gok en kısa sürede örenceksin sn oorenirsin. sana kolay gelsin ben yohoho ya geçiorm bb. =)
yes.
I
Ilker Cindik
⭐ 19y
arkadaslar type mask tool ve bi cok eksik war ps3 te onları nerden ındırebılırım bana link werirmisnz acaba
cs3 de olmucak da nerde olucak.. Normal olarak gözüken text aracının üstüne farenin solu ile basılı tut oradan seç type mask tool u. (buna basılı tutucan ;
)oradan da aşağıdakini seçicen.

anldm krdsm cok t.edrm ve aykut krdms emınım ısıme yarıcaktr ztn bılıosn underground ta soluorm album kapakları ıcın baskasından ıstemeye gerek kalmıcak artk album kapaklarınıda bn yapcam=) herkese smdıden t.edrm
Game Designer
⭐ 19y
anldm krdsm cok t.edrm ve aykut krdms emınım ısıme yarıcaktr ztn bılıosn underground ta soluorm album kapakları ıcın baskasından ıstemeye gerek kalmıcak artk album kapaklarınıda bn yapcam=) herkese smdıden t.edrm
ne demeq kardeşm sn iste yeter Wink
yes.
Game Designer
⭐ 19y
ve arada bi çalışmalarını koy görelim yardımcı olrz =)
yes.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap