Sabah sabah poseyi iyi yakaladım tam zamanında gelmişim bir baktim 600m ye +7 kalkan hemen aldım ve adv. ile 8 yaptim +8 yeter bize ™
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
TY POSE
· 17 Yanıt · 2.0K görüntüleme 0 okuyor
17 Yanıt
C
compassionate
⭐ 19y
oo hayırlı olsun. iriste +5 i 800 den aşağı bulmak zor. valla iyi denk getirmişsin
saolasın yakında 1 nova staff bulurum bundan 1 b ye ama onunda tam zamanında gelmem lazım açlar çok :D™
C
Constanzia
⭐ 19y
Sabah sabah poseyi iyi yakaladım tam zamanında gelmişim bir baktim 600m ye +7 kalkan hemen aldım ve adv. ile 8 yaptim +8 yeter bize ™
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
ucuza almışın nova +7 600m bence hiç bişii 😘
hayırlı olsun 😁
tebrikler hacım güzel yakalamışsın ^^
PS : novalar resmen çöp fiyatına geldi 2b param var server'ı satın alıyorum hoş alacak item kalmadı herşeyim NOVA 😜
PS : novalar resmen çöp fiyatına geldi 2b param var server'ı satın alıyorum hoş alacak item kalmadı herşeyim NOVA 😜
PS : novalar resmen çöp fiyatına geldi 2b param var server'ı satın alıyorum hoş alacak item kalmadı herşeyim NOVA :P
kırmızı nova tanga aldın mı bro 😁
PS : novalar resmen çöp fiyatına geldi 2b param var server'ı satın alıyorum hoş alacak item kalmadı herşeyim NOVA :P
alayını aldım bro nova kamçı +10 nova kelepçe +1 nova gel +5 😈 😆
Aahhahaah makara: 😆
Herada +0 immosuz u 1.3 bil 😄 head nova ve ch shiled + nova staff ııh cok zor
Çalıntı olduğunu bilerek almak kanımca sıkıntılı yinede hayırlı olsun.
hocam sen novaları satmamışmıydın 😄
Çalıntı olduğunu bilerek almak kanımca sıkıntılı yinede hayırlı olsun.
alan değil bunu çaldıranın düşünmesi gerek. Bu bir oyun, bedelini vermiş uygun fiyata almış. Dikkatli olması gereken çaldıran kişi 🍺
C
CheckPoint_
⭐ 17y
8b gold 😱
hayırlı olsun hacım. 😁
hayırlı olsun hacım. 😁
Çok Ucuza Almışsın Bence 😜
adamın sadece inv.de 8b var stall carlarını hayal etmiyorum 😄
😁
gökhan tebriklerde bi ara pm at bişi sorucam oyundan :D:D
+8 kesermi seni ya:P
+8 kesermi seni ya:P
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap