Dizi, Charlie Sheen tarafından oynanan bekar ve çapkın Charlie Harper karakterinin yaşamının, eşinden yeni ayrılmış kardeşi Jon Cryer tarafından oynanan Alan Harper'ın evine oğlu Angus T. Jones tarafından oynanan Jacob David ile taşınmasıyla değişmesiyle başlar. Charlie ve yeğenin arasında masum bir bağlılık vardır. Two and a Half Men 2005-2006 yılında Amerikan televizyonunda en fazla reyting alan durum komedisidir. Dizinin ismi iki erkeği (Charlie ve Alan) ve yarım erkek (ya da çocuk) Jake'i temsil eder.
Vikipediada bunu okudum arkadaşlar.Bugün CNBC-E de diziyi biraz izledim ince espriler var ve gayette komedi.Bu diziyi taki peden var mı? Dizi sürükleyici mi ? Sürükleyici ise izlemeye başlayacağım. Bilgilendirir misiniz.
Two ANd A Half Man
· 17 Yanıt · 1.6K görüntüleme 0 okuyor
17 Yanıt
hiç izlemedim :S
Kaliteli esprileri var bende 3-4 bölümünü izlemiştim
Yabancı Çoğu Diziyi Takip Ediyorum (: Öncelikle Abi Kardeş Bide Ufaklık Var ( Half Man ) Abi Zengin Ve Sapık 😄 Kardesi İse İç Güveysi Ama Oda Sapık 😄 Neyse .. Dizi Akıcı Değil Belirli Bi Konusu Yok. Sitkom Dizi ( Avrupa Yakası,Yahşi Cazibe vs. ) Diziyi Sürükleyen Bence Ufaklık. Yalnız Söyle Bisy Var Dizi Cok Atesli 😄 Yani Espiriyi Fantaziyle Birleştirmişler Kıyak Olmus.. Sürekli Takip Etmene Gerek Yok. Her Bölümde Farklı Konu İşleniyor (: Son Olarak Charlie 'nin Hatun Fena 😄 Chealsea (: Benden Bukadar 😎
abi bunu izlerken ölüyorum gülmekten süper
Fazla boş vaktin varsa,sürükleyicilik değilde gülmek vakit geçirmek istiyorsan izlemelisin. 🍺
Tavsiyeler için teşekkürler. : ) 🤤 İzleyeceğim
Yabancı Çoğu Diziyi Takip Ediyorum (: Öncelikle Abi Kardeş Bide Ufaklık Var ( Half Man ) Abi Zengin Ve Sapık 😄 Kardesi İse İç Güveysi Ama Oda Sapık 😄 Neyse .. Dizi Akıcı Değil Belirli Bi Konusu Yok. Sitkom Dizi ( Avrupa Yakası,Yahşi Cazibe vs. ) Diziyi Sürükleyen Bence Ufaklık. Yalnız Söyle Bisy Var Dizi Cok Atesli 😄 Yani Espiriyi Fantaziyle Birleştirmişler Kıyak Olmus.. Sürekli Takip Etmene Gerek Yok. Her Bölümde Farklı Konu İşleniyor (: Son Olarak Charlie 'nin Hatun Fena 😄 Chealsea (: Benden Bukadar 8)
güzel yorumların için çok teşekkürler 😘
20 dakikanı geçirebileceğin , güzel bir dizi lakin fazla beklenti yorar.
Fraiser FTW!
der geçerim.
der geçerim.
E
ErcanDinsel
⭐ 16y
South parkın dalga geçmiş olduğu bildiğin basit amerikan mizahı. 😊
South parkın dalga geçmiş olduğu bildiğin basit amerikan mizahı. :)
South park kimle dalga geçmediki makara:
Nerdeyse bütün bölümlerini izlemişimdir Çok komik ,kaliteli bir dizi !
E
ErcanDinsel
⭐ 16y
Bir tek lady gaga felan kaldı 15.sezon bekliyorum onuda ^^
Lady gagayla dalga geçtiler zaten 83035633

Onun şarkısını söylüyordu Eric Cartman 😁
[youtube]v/qST5eVLudrQ?fs=[/youtube]
E
ErcanDinsel
⭐ 16y
Lady gaga ile dalga geçmediler sadece cartman şarkısını söyledi 😊
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap