bu sabah bir twitter hesabı aldım ve 20 following 2 de followers ' ım var . @ işareti yapıp birine mesaj yolladım örneğin @AhmetBlabla iyi pazarlar hocam . diye . fakat cevap alamadım . biri bana yazdıysa ben görmemişsem nereye bakabilirim görmek için . yazdığım kişi de sürekli online . mutlaka cevap yazar ama ben göremedim . bı kısaca anlatır mısınız twitterdan anlayan bi arkadaş ???
Twitter'dan İyi Anlayan Biri Yardımcı Olabilir Mi ?
· 12 Yanıt · 4.7K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
Mentions a tıkla sana yazılanları görürsün. Timeline da ise herkesin yazdıklarını görürsün sende dahil.
Following >> Senin takip ettiğin kişiler
Followers >> Seni takip eden kişiler
bu kadarı yeterlidir.
Following >> Senin takip ettiğin kişiler
Followers >> Seni takip eden kişiler
bu kadarı yeterlidir.
[ek #12654]
nerede o mentions ben şu an home sayfasındayım . dirrect messages kısmında 4 mesajım var . sabah elvan günaydın ile konuşmuştum . onun dışında birşey göremiyorum bana yazılanlardan . mentions nerde yani? 😄
tamam tamam buldum yeni versiyona geçince . Çok teşekkürler 😄
Önce home a tıkla sonra mentions a resimdeki gibi.

[ek #12654]
Önce home a tıkla sonra mentions a resimdeki gibi.
Depremi Önceden farkeden köpek icat etmişler ama köpek sadece kendine müslümanmış
koptum ya summer1:
bendeki mentions kısmı da sürekli boş kimse cevap vermemiş galiba 😄 bu arada birşey daha sorucam . cahil olduğum için saçma gelebilir belki ama 😄 ben @blabla adlı kişiye mesaj gonderdıgımde onun profilinde çıkması gerekmez mi benim yazımın . gittiğini nasıl anlayacağım? bi de burdaki ünlüler bizzat kendileri mi cevap veriyor ?
Senin yazdığı onun sayfasında çıkar ve görür. Ünlülerin çoğu twitter da evet. Bunu hem takipci sayısından anlayabilirsin hemde yanlarında (verified account) yazar o zaman bil ki gerçek sahipleri.
Edit : verified account şeysi kalkmış 😜
Edit : verified account şeysi kalkmış 😜
[ek #12654]
tamam 😄 bi arkadaş onlar kendileri yazmıyor asistanları yazıyor demişti de ondan sorıyım dedim:D
tamam 😄 bi arkadaş onlar kendileri yazmıyor asistanları yazıyor demişti de ondan sorıyım dedim:D
O kadarını bilemem valla ama neden asistanı yazsın ki sonuçta konser bilgisi gibi sabit birşey vermiyor orda sohbette ediyor aynı zamanda .
[ek #12654]
yani bencede öyle 😄 ama çok geç cevap veriyolar çok sinir ediyolar ya 😄
Olsun o kadar , boru mu ünlü onlar 😆
[ek #12654]
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap