Icerige atla
Extraloob

Twitter hesap

· 20 Yanıt · 9.3K görüntüleme
L
Llily OP ⭐ 10y
merhabalar ,2011 , 2012 yılına ait twitter hesabı arıyorum , hiç kullanmadığınız zamanında açıp öylece duran bir hesabınız var mı acaba bana ulaşabilir misiniz lütfen ?
20 Yanıt
.
. ⭐ 10y
merhabalar ,2011 , 2012 yılına ait twitter hesabı arıyorum , hiç kullanmadığınız zamanında açıp öylece duran bir hesabınız var mı acaba bana ulaşabilir misiniz lütfen ?

Çok mühim bir şey olmalı o hesap aradigina göre 😄
L
Llily OP ⭐ 10y
Çok mühim bir şey olmalı o hesap aradigina göre :D

O tarihler arası hesap arıyorum daha önceki yıllarda da olabilir , çok mühim birşey. O yüzden arıyorum , satacak veya satmayı düşünen arkadaslar ö.m atabilirse sevinirim. (Kullanılmamış hesap arıyorum)
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Kullanilmamis derken ?
L
Llily OP ⭐ 10y
Kullanilmamis derken ?

Hocam bazen hani nasıl desem , boşta oluyor ya yani açıp öylece kullanmadan kapatılan onu kastettim. kullanılmışta olabilir
.
. ⭐ 10y
Kullanilmamis derken ?

Arkadaş ekleme twet rweet vs falan olmamış gibi herhal 😄
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Nedir bunun piyasasi 🤣
.
. ⭐ 10y
Durumun vahimligine göre değişecek miktar muhtelen 🤤
RanstaMonsta
Vereceğin fiyat nedir?
Melon
Melon ⭐ 15y
Benim de var 2011 haziran kayıtlı kullanmıyorum ama ne amaç için istiyorsun ?
L
Llily OP ⭐ 10y
Benim de var 2011 haziran kayıtlı kullanmıyorum ama ne amaç için istiyorsun ?

Normal kullanılacak belirli bir amacı yok.
L
Llily OP ⭐ 10y
Vereceğin fiyat nedir?

Fiyatlarla bilgim yok satmayı filan düşünüyorsan kaça verebilirsin.
.
. ⭐ 10y
Çok gizemli değilmi sizcede 😄
L
Llily OP ⭐ 10y
Çok gizemli değilmi sizcede :D

Ne sacmalıyorsunuz hocam ? Ne gizeminden bahsediyorsun. Normalde de satılan hesaplar , 1 haftadır arıyorum kendim kullanacağım , eski tarihli bir hesap arıyorum , satan eden bulamadım henüz. Eskiden baya satan eden vardı , twitter kullanmıyorum diye almamıştım. Burayada konu açtım öyle zamanında acan vardırda kullanmadan kapatmış veya açtıktan sonra hiç girmeyenler vardır diye. Reklam vermek gibi olmasında alttaki verdiğim linki bir incele boş boş yorum yapma rica ediyorum.
Satılık Eski Twitter Hesapları
Hurley
Hurley ⭐ 13y
2012 tarihli 2 k takipcili var 😄
.
. ⭐ 10y
Ne sacmalıyorsunuz hocam ? Ne gizeminden bahsediyorsun. Normalde de satılan hesaplar , 1 haftadır arıyorum kendim kullanacağım , eski tarihli bir hesap arıyorum , satan eden bulamadım henüz. Eskiden baya satan eden vardı , twitter kullanmıyorum diye almamıştım. Burayada konu açtım öyle zamanında acan vardırda kullanmadan kapatmış veya açtıktan sonra hiç girmeyenler vardır diye. Reklam vermek gibi olmasında alttaki verdiğim linki bir incele boş boş yorum yapma rica ediyorum.
Satılık Eski Twitter Hesapları

Ne sacmalicam ne anlatıyon sen ? Bir insan neden eski bi hesap arar onu cozemiyorum hepsi bu ne alaka sacmalamayla
L
Lapsey ⭐ 10y
Eski twitter hesapları gerek api oluşturma olsun, gerek askıya alınmama olsun fayda sağlıyor.
.
. ⭐ 10y
Eski twitter hesapları gerek api oluşturma olsun, gerek askıya alınmama olsun fayda sağlıyor.

Aciklama için teşekkürler 😄
L
Llily OP ⭐ 10y
Hala Aranıyor.
!UP
L
Llily OP ⭐ 10y
Hala Aranıyor.
!UP

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: