Icerige atla
Extraloob

Twitter Dikkat Edelim

· 7 Yanıt · 1.6K görüntüleme
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
Merhaba arkadaşlar inanmadım başta fakat
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
7 Yanıt
Tweety
Tweety ⭐ 19y
Kendi DNS serverımı kullanıyorum

bendeki twitter IP si
199.16.156.38
lokasyon olarak USA

Demekki AKP DNS spoofing'in de ötesine geçmiş durumda...
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün. ☕
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
ben sahsen bunun bir zararinin oldugunu dusunmuyorum adamlar twitter'dan bu bilgileri istiyordu vermeyince kendi yollarini buldu bu devlette simdi biz kendimizi gizleyerek neyi savunucaz bu sekilde benim ip im acikta yazdiklarim acikta ne kufurum var ne provakasyon girisimim varsa suphesi gelir alir sorgular beni
L
L0nelyHeRo ⭐ 13y
Bu mesaj sweetCHIEF rumuzlu uyeden alinti yapildi
ben sahsen bunun bir zararinin oldugunu dusunmuyorum adamlar twitter'dan bu bilgileri istiyordu vermeyince kendi yollarini buldu bu devlette simdi biz kendimizi gizleyerek neyi savunucaz bu sekilde benim ip im acikta yazdiklarim acikta ne kufurum var ne provakasyon girisimim varsa suphesi gelir alir sorgular beni

Aynen öyle kardeşim twitter kullanmak suç değil ki...
Rebellen
Rebellen ⭐ 17y
Bu mesaj sweetCHIEF rumuzlu uyeden alinti yapildi

olay budur arkadaş noktayı koymuş boşa gaza gelmesin kimse 🍺
Saian S.S
Saian S.S ⭐ 19y
@sweetCHIEF

Söylediklerine katılmıyorum ne kadar da yasakcıyız ne kadar da meraklıyız yasaklara değil mi?
Bir kere bunun adı fişlenmedir sen hakkın için mücadele etmiyor olabilirsin ama kendi hakkı için halkın hakları için mücadele eden insanlar fişlenecektir.
Haziran(Gezi)Ayaklanmaların twitter hesabı yüzünden kaç kişi tutuklandı bir bak araştır.
FİŞLENMEDEN BAŞKA BİRŞEY YAPMIYOR İNSANLARI TEŞHİR EDİYOR AKP HÜKÜMETİ...
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: