Icerige atla
Extraloob

Twilight (Alacakaranlık)

· 11 Yanıt · 2.7K görüntüleme
Q
Quensis OP ⭐ 19y
Twilightposter.jpg
Yapım :2008, ABD
Tür :Aksiyon / Dram / Fantastik / Gerilim / Gizem / Korku / Romantik
Yönetmen : Catherine Hardwicke

Özet:
On yedi yaşındaki Isabella Swan babası Charlie ile birlikte yaşamak üzere küçük bir kasaba olan Forks, Washington’a taşınır. Burada yüz sekiz yaşında bir vampir olup, on yedi yaşında görünen gizemli sınıf arkadaşı Edward Cullen ile tanışır. Edward’ın ilk başlarda romantizmden uzak durmaya çalışmasına rağmen sonrasında birbirlerine aşık olurlar. Üç göçebe vampir James, Victoria ve Laurent geldiğinde Bella’nın hayatı tehlikeye girer ve Edward’ın ailesi Alice, Carlisle, Esme, Jasper, Emmett ve Rosalie onun hayatını çok geç olmadan kurtarmak için uğraşırlar.

Oyuncular :
Kristen Stewart ❤️ , José Zúñiga, Billy Burke, Robert Pattinson, Kellan Lutz, Ned Bellamy, Elizabeth Reaser, Sarah Clarke, Peter Facinelli, Cam Gigandet, Nikki Reed, Michael Welch, Justin Chon, Jackson Rathbone, Rachelle Lefevre, Stephenie Meyer, Taylor Lautner, Christian Serratos, Ashley Greene, Anna Kendrick, Matt Bushell, Brianna Womick, Gil Birmingham, Gavin Bristol, Trish Egan, Katie Powers, Ayanna Berkshire, Catherine Grimme, Sean Mcgrath, Hunter Jackson, Alexander Mendeluk, Bryce Flint-sommerville, Solomon Trimble, Gregory Tyree Boyce, Edi Gathegi

Fragman

[youtube]VDXPik58G88&feature=related[/youtube]
Link:http://www.youtube.com/watch?v=VDXPik58G88&feature=related

Yorumum:
Benim şu güne kadar en beğenerek izlediğim filmdi.Filmi gözümü kırpmadan izledim.Her yönüyle harika bir film.Oyuncular da işini çok iyi yapmış özellikle başroldekiler.Kesinlikle gitmenizi tavsiye ederim.

Ps:I Love Bella ❤️ 😘
Dosyalar (1)
11 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
bu filmi seçmeyip barselona'yı seçmiştim o da woody allen'ın çoğu kitabını okuduğum ve bu eserinide kaçırmamak için lakin film çok kötüydü keşke bu filme gitmiş olsaydım wahhh muhteşem kokuyor acil izlemem lazım.

çok teşekkürler bilgi için nerede izledin peki ?
Q
Quensis OP ⭐ 19y
bu filmi seçmeyip barselona'yı seçmiştim o da woody allen'ın çoğu kitabını okuduğum ve bu eserinide kaçırmamak için lakin film çok kötüydü keşke bu filme gitmiş olsaydım wahhh muhteşem kokuyor acil izlemem lazım.

çok teşekkürler bilgi için nerede izledin peki ?

Şimdi abi soru her tarafa çekilebilir mesela sen bana online mı izledin yoksa sinemadamı diye soruyorsun sanırım.Amma felsefe yaptım neyse 😜 😁 Sinemada izledim mekan olarak da Kadıköy Nautilus 🍿
X
xienne ⭐ 18y
gitmek istediğim filmlerden biri daha gitmedim ama çok güzel bi film olduğu kesin
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Bu filmi sinemada izledim.Etkileyici efektlerin olmasına ragmen konuyu pek beğenmemiştim. 🙄
S
Stephanos ⭐ 19y
Twilight bu dönemlerde izlediğim sevdiğim en güzel filmlerden biri >Alice ❤️ <
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y

Bu filmi sinemada izledim.Etkileyici efektlerin olmasına ragmen konuyu pek beğenmemiştim. 🙄

Kitabını okudunmu peki 🙄

Hayır. :!!&%&!
S
Stephanos ⭐ 19y

Kitabını okudunmu peki 🙄

Hayır. :!!&%&!

Okumalısın 😉 Kitap okumayı sevmeyen arkadaşlarıma bile aldırdım ben bunun kitap larını kısaca kitap okumayı sevmeyen için ideal bir kitap sürükleyici 😄
S
Stephanos ⭐ 19y

İşte benim kadınım ^^ çok seviyorum Alice i

Bu arada Filmin devamı New Moon adında gelicek imdb den bakabilirsiniz ^^
Q
Quensis OP ⭐ 19y

İşte benim kadınım ^^ çok seviyorum Alice i

Bu arada Filmin devamı New Moon adında gelicek imdb den bakabilirsiniz ^^

Bella Forever ❤️ 😘 🙄 😁

Sabırsızlıkla bekliyorum hayatımda izlediğim en güzel filmlerden biriydi bu.Kitaplarına da başlayacağım yakında.Bir de Soundtrack olarak bulsam süppo olacak. 🤤
N
Nick ⭐ 17y
pek güzel değildi ama...

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: