E Extrovert OP ⭐ 18y 17 yil once #1 buda trailerhttp://www.youtube.com/watch?v=xBvOhfL4mYwçok süper film şiddetle tavsiye ediyorum kitabıda var ben okumadım ama filmi harika sanırım bu yaz 2. filmide çıkacak TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
S Stephanos ⭐ 19y 17 yil once #2 Evet Twilight ın bir fanıyım Yaz ın 2.filmi çıkıcak devamı olarakAma adı New Moon ( Yeni Ay ) olucak TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B Beijo ⭐ 19y 17 yil once #3 2 kere üst üste izlediğimi biliyorum cidden süper bir film... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E Extrovert OP ⭐ 18y 17 yil once #4 ben dvdrip indirmiştim bazı sahneler çok karanlıktı şimdi dvd indirip izlicem TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B Baha i ⭐ 18y 17 yil once #5 Çok hos fantastik film TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C Castiela ⭐ 18y 17 yil once #6 harikulade bir film izlemeyenler kesin izlesinler... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil