- Resim Silinmiş.
tv kartı driverimin cd sini kaybettim orj. sitesinden modelini bulup indirdim kurdum açmaya çalıştığımda karşıma bu çıkdı ne yapmam gerek 😕
şimdiden teşekkürler 🙄
tv kartı hatası
· 6 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
6 Yanıt
Yukledigin yazılımı kaldır pc den sonra ekran kartını sok iyice bir silk sonra yeniden yazılımı yükle
Yukledigin yazılımı kaldır pc den sonra ekran kartını sok iyice bir silk sonra yeniden yazılımı yükle
deniycem sağol 😉
hocam dediğini yapdım programı kaldırdım pc.den tv kartını çıkarıp takdım sonra yeniden yükledim sorun devam ediyor.
önceden aygıt yöneticisinden çoklu ortam denetleyicisine sağ tık yapıp donanımı güncelle diyip cdden
tanıtırdım...
- Resim Silinmiş.
ah ah cd de mort yok mu pc ye tanıtmanın başka bir yolu 😕 😕 😕
önceden aygıt yöneticisinden çoklu ortam denetleyicisine sağ tık yapıp donanımı güncelle diyip cdden
tanıtırdım...
- Resim Silinmiş.
ah ah cd de mort yok mu pc ye tanıtmanın başka bir yolu 😕 😕 😕
everest isimli programı kur tv kartının marka ve model ve seri numarasını al orada ki sitesine tıkla sitesinden driver'larını bulup indir ve kur hepsi bu kadarcık ^^
everest isimli programı kur tv kartının marka ve model ve seri numarasını al orada ki sitesine tıkla sitesinden driver'larını bulup indir ve kur hepsi bu kadarcık ^^
Bende oyle diyicektim ama sitesinden bulup indirdim diyor. Heralde yanlış model indirdi.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap