Icerige atla
Extraloob

Türkler tıkladı , İspanyollar şaşırdı

· 37 Yanıt · 3.0K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Türkler tıkladı, İspanyollar şaşırdı.

Valencia'nın golcü anketi Fenerliler ile Kartal ve Aslan taraftarlarını karşı karşıya getirdi.

La Liga'nın güçlü ekibi Valencia, yıldız oyuncusu David Villa'yı Barcelona'ya satınca, bir taraftar sitesi internette "Villa'nın yerine hangi golcüyü istersiniz?" diye sordu. Ancak ankete İspanyollar yerine Türk futbolseverler hücem etti. Anketi farkedip internet forumlarında organize olan Fenerbahçeliler, bir Valencia taraftarı gibi, takımdan gitmesini istedikleri Güiza'yı oy yağmuruna tutup listenin ilk sırasına taşıdı. Ancak durumu haber alan Galatasaray ve Beşiktaş taraftarları da siteye akın ederek anketteki 'diğer' seçeneğini tıkladı. Bu kez de ankette 'diğer' seçenek açık ara ön plana çıktı. Tam bir komediye dönen ankette, 'Guiza'nın mı yoksa diğer şıkkın mı?' ipi göğüsleyeceği merak konusu oldu...

Yazıklar olsun walla biz ne güzel EXL desteğini verip satacaktık şu yaptığınıza bakar mısınız ahahahaha makara:
37 Yanıt
B
Belarj ⭐ 17y
😆 seviliyo mu sevilmiyo mu belli değil ama gitmesin yazık ona kafa bulucak adam bulmak zorlasıcak 😁
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
J
Josephine ⭐ 17y
Ahahahaha 😆
Extraloob gündemi etkiliyor bakarmısınız şuraya yahu nese:
J
Journalist ⭐ 19y
No comment. 😎 😁 😈
A
Absence ⭐ 19y
Bütün forumlarda ilk konu bu oldu tv haberlerine çıkar yakında
J
JetHomme ⭐ 19y
Stay with us Güize 😆
Z
Zeratul ⭐ 18y
haha çok sevdiğim bi abim derki ;

arkadaş , bu guiza yanlışlıkla bir fener taraftarıyla karşı karşıya gelmesin. vallaha kafa atarlar adama zuahaha 😈
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Bütün forumlarda ilk konu bu oldu tv haberlerine çıkar yakında

büyük forumlarda demek istedin herhalde 😁
I
Inception ⭐ 18y
Stay with us Güize 😆

🙏 pray:
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Ahahahahah hakikkatten gülünecek bir durum, dün farkettim bende burda konusu aılınca Diğer 'e oy vermiştim 😈
EXL | SRO | İŞKOLİK
T
TniesT ⭐ 16y
Otro ya verin en yakın o
I
iwontcry4u ⭐ 19y
ahahah :D:D:D
J
JawBreaker ⭐ 18y
uA heryerde. 😎
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
uA heryerde. 8)

noob ya buna da adınızı mı karıştırdınız 😁
C
Chess ⭐ 16y
Fenerbahçeyi düşündüğüm için Otro'ya verdim oyumu makara:
Q
Quattro ⭐ 19y
Fenerbahçeyi düşündüğüm için Otro'ya verdim oyumu makara:

makara:
R
Rochas ⭐ 16y
exl desteği ile satmayı bırak exl desteği ile adamı tutucaz türkiyede abi yaaaa 😆 😆
K
KissBerry ⭐ 17y
zaten burada kalıcak 😈 sözleşmesinin oldunu ve fenevden emekli olmak istediğini söylemiş makara:
C
Cynosure ⭐ 19y
hahahaha :D:D
S
SnowFlake ⭐ 18y
ahahaha koptum yahu dün söylemiştik böyle olacağını makara:

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: