Icerige atla
Extraloob

Türkiye'den Tunus'a 5 MİLYON $ HİBE EDİLDİ.

· 8 Yanıt · 2.1K görüntüleme
8 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Bu paraya imkanı olmayan ama başarılı olan, geleceği olan çocuklarımıza tablet-pc dağıtmak daha iyi bir yatırım olabilir miydi? Sonuçta geleceğimiz onların elinde gibi?
K0mpedan
K0mpedan ⭐ 13y
Yazdım yazdım belki 10 cümle yazdım. Sonra sildim hepsini... Dedim ki ne yazıyorum ne değişecek 😊
Coğrafya kaderdir, hayatta hiçbir amacı olmayan, günün 10 saati televizyon karşısında uyuşturulan cahil abiler, amcalar, teyzeler ceplerini dolduran yandaşlar bizim ve gençlerin geleceğini bitirdiler. (Bitirdiler çünkü ben artık çıkar yolu görmüyorum.)
Bundan yaklaşık 5-6 sene önce babamla(o zamanlar çok sağlam akp desteklerdi kendisi) rakı içiyoruz. Demiştim ki; şu ülkenin başına yunan geçse isteyerek bu kadar zarar veremezdi... Güzel söylemişim.
Rebellen
Rebellen ⭐ 17y

Vardır devletin bi bildiği diyorum, 5milyon$ belki bize büyük bi para ama devlet arası itibar rajonu için hiç bişey de olabilir.

:olucem:daral:
Flexi
Flexi ⭐ 14y

:olucem:daral:

daral:
Rebellen
Rebellen ⭐ 17y

daral:

daral:daral:daral:
AlbertHein
Söylenecek çok söz yok aslında. Dün sanırım Aile bakanı Zehra Zümrüt Selçuk "yoksulluk artık türkiye için sorun olmaktan kalktı" diye açıklama yapmış. Hemen öncesinde eline iş ve aş yazarak intihar eden birisini sorduklarında cevap vermemiş.

Coğrafya gerçekten kaderdir. Artık kendi ülkemde bunalmaya başladım. Sonumuz hayrolsun..
Rebellen
Rebellen ⭐ 17y

:curtain:cicioe2

daral:summer4:

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: