böyle bir soru soruldu bana , internet cafeden başka bir şey aklıma gelmedi.Var mı başka fikri olan ?
* illa ki online oyun olmasına gerek yok ama olsa daha iyi olur yani.
* istanbulda bildiğiniz büyük internet cafeler var mı ?
Türkiyede online oyun oyuncularını nereden bulabilirsiniz ?
· 20 Replies · 2.0K views 0 reading
20 Replies
Cs 1.6 Online Mars Cafe İstanbul Gaziosmanpaşa adamlar iyi nam salmışlar cs de bir maç için samsuna gidiyorlar ve başka yerlere
A
AngeLicMoon
⭐ 16y
online oyuncuları Türkiye'de
1-)Extraloob.com da bulabilirsiniz 😊
1-)Extraloob.com da bulabilirsiniz 😊
online oyunlarda ^^
extraloob.com'da
extraloob.com'da
A
AngeLicMoon
⭐ 16y
Cs 1.6 Online Mars Cafe İstanbul Gaziosmanpaşa adamlar iyi nam salmışlar cs de bir maç için samsuna gidiyorlar ve başka yerlere
pekii yol parası felan yenilen mi karşılıyor
barcan cafe tüm online oyunlarda gold silk özel ürünler v.b şeyler satıyor genelde cafede oynayan oyuncular metin2 ve call of duty 6 ağırlıklı.
*gereksiz espri yapmayın lütfen.
buranın neredeyse her gün önünden geçiyorum 😊 istediğim mekan böyle bir yer değil.İnternet cafe olacaksada büyük cafeler olacak , eskiden mass plaza'da 100-150 bilgisayarlık cafe vardı. Onun gibi bir yer etilerdede var ama ismini unuttum.
buranın neredeyse her gün önünden geçiyorum 😊 istediğim mekan böyle bir yer değil.İnternet cafe olacaksada büyük cafeler olacak , eskiden mass plaza'da 100-150 bilgisayarlık cafe vardı. Onun gibi bir yer etilerdede var ama ismini unuttum.
pekii yol parası felan yenilen mi karşılıyor
Bildiğim kadarıyla ev sahibi
beşiktaşta adeks var ama cs ağırlıklı herkes,online oyun tanıtım,fuar felanda yapılıyor o mekanda
*gereksiz espri yapmayın lütfen.Cs 1.6 Online Mars Cafe İstanbul Gaziosmanpaşa adamlar iyi nam salmışlar cs de bir maç için samsuna gidiyorlar ve başka yerlere
Bakırköy meta 2 cafe 150 pc + alt kat 😈

beşiktaş adeks. 3 katlıydı yanlış hatırlamıyosam cafe. 250 kasa civarıydı
[F New]Solo Gitarist
Online oyun Forumlarida Rahatca bulabilirsin int kafelere gitmene gerek yok.
Online oyun Forumlarida Rahatca bulabilirsin int kafelere gitmene gerek yok.
😢
Spoiler

İstanbul Fatihde Hırka-i Şerifte Şamata internet cafe var üst katta pek online yok ama alt katta 20 kadar pc'de hepsi knıght onlıne oynuyolar hala duruyolarmı bilmiyorum ama bulursan orda bulursun
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
Beşiktaşta heykelin hemen yanında portakal cafe var.Orasıda 3-katlı.Küçük gibi gözüküyor ama üst katları bayağı büyük.Her tür oyunu oynayan var.Wow'dan tut c.a'ya kadar.
kuzum online gamer adam netcafeye gitmez netcafeleri unut çoluk çocuk yerleri oraları haa etkinlik olur diyorsun da gene katılmıyor o etkinliklere gidenlerde gamer değildir zırzop oyuncudur harbi gamer high end gamer arıyorsan oyunlarda bulursun ancak mesela screamadle gir bakalım adamı nerede hiçbir yerde neden there is no life çünki ama gir oyuna orada yaşarken göreceksin bende bir dönem there is no life takılıyordum oyunlarda bu bağlamda sadece oyunlarda bulabilirsiniz şöyle sıralanabilir.
high-end gamer ;
[li]oyunlarda[/li]
[li]forumlarda[/li]
[li]üniversitelerde[/li]
bunların haricinde olan adam high-end gamer değildir zati 😎
high-end gamer ;
[li]oyunlarda[/li]
[li]forumlarda[/li]
[li]üniversitelerde[/li]
bunların haricinde olan adam high-end gamer değildir zati 😎
SroKing'in yapımcıları bu ay veya gelecek ay , çinden Türkiye'ye gelecekler.Benimde onlara rehberlik yapmamı istiyorlar.Türkiyeye gelip oyuncuların takıldığı alanlarda gezip oyuncularla birebir konuşmak istiyorlar.Haliyle forum ve oyuna gir vb gibi öneriler olmuyor maalesef.(Özellikle cabal rider , heaven-fire , sroking ve easymetin2 kullanıcılarıyla konuşmak istiyorlar.)
Türkiyede gamescom gibi fuarlar olsa veya en azından gamex 2010 gibi bir geyik düzenlense götürelim diyeceğimde yok yani. İnternet cafeden başka bir yer gelmiyor benim aklıma , ki kendilerinede söyledim. Çin kadar büyük ve etkinlik olan bir yer değil , sizi götürebileceğim bir yer yok diye 🙄
Türkiyede gamescom gibi fuarlar olsa veya en azından gamex 2010 gibi bir geyik düzenlense götürelim diyeceğimde yok yani. İnternet cafeden başka bir yer gelmiyor benim aklıma , ki kendilerinede söyledim. Çin kadar büyük ve etkinlik olan bir yer değil , sizi götürebileceğim bir yer yok diye 🙄
Takip ettiğim kadarıyla genelde turnuvalar adeks'te yapılıyor.
Beşiktaş Adeks cafeye götür abi. Orası hem büyük hemde her türden online oyun oynanıyor. Süreklide çeşitli oyunların etkinlikleri yapılıyor. Ben 1 kere silkroad için 1 kerede counter etkinliğine gitmiştim.
Adeks benim aklımdada vardı , büyük ihtimal oraya gidilecek.
Log in to write a reply.
Log In