Geçtiğimiz sene 2010'a hazır olun çağrısını yapan , bu sene 2010'a hazırız diyen , gelecek yıllarda iyi işler yapabilecek , işçilere destek olan parti.
Türkiye Komünist Partisi [TKP]
· 14 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
90. yılını kutlayan, Türkiye'nin en eski partisi. Adından da anlaşıldığı üzere işçi hakim bir toplum isteyen parti. Sermayedarlar değil, üreten kazansın.
Günümüz TKP'si Mustafa Suphi'lerin davasını sahiplenerek, TİP'ten ayrılan Gelenek Hareketinin sonucudur. Öncesinden STP ve SİP kurulmuştur. SİP 2001 yılında TKP adını almıştır. Bu ismin alınması bazı kesimlerin öne sürdüğü gibi uyanıklık değil Komünist adının partilerde yasak olduğu bu dönemde büyük bir cesarettir. Kapatılma davası bir kaç ay önce düşmüştür.
Halkın TKP'si var marşını partili olmayanlar bile bilir 😜 Paranın saltanatı varsa halkın TKP'si var.
Dipnot: Haftada birkaç eylem ve protesto düzenleyen, sermayedar basının yayınlamaktan kaçındığı parti. Baykal'ın öksürüğünü öğreniyoruz, binlerce insanın eylemlerini öğrenemiyoruz. Bu yüzden kendi yayın organı sol.org.tr vardır.
Günümüz TKP'si Mustafa Suphi'lerin davasını sahiplenerek, TİP'ten ayrılan Gelenek Hareketinin sonucudur. Öncesinden STP ve SİP kurulmuştur. SİP 2001 yılında TKP adını almıştır. Bu ismin alınması bazı kesimlerin öne sürdüğü gibi uyanıklık değil Komünist adının partilerde yasak olduğu bu dönemde büyük bir cesarettir. Kapatılma davası bir kaç ay önce düşmüştür.
Halkın TKP'si var marşını partili olmayanlar bile bilir 😜 Paranın saltanatı varsa halkın TKP'si var.
Dipnot: Haftada birkaç eylem ve protesto düzenleyen, sermayedar basının yayınlamaktan kaçındığı parti. Baykal'ın öksürüğünü öğreniyoruz, binlerce insanın eylemlerini öğrenemiyoruz. Bu yüzden kendi yayın organı sol.org.tr vardır.
Adını pek duymadığım ama ses getirebileceğini düşündüğüm bir parti.
''Paranın saltanatı varsa,halkın TKP`si var.''Bu sözle hiç dilimden düşmeyen parti
İmansız ve dinsizler 😜 ahaha
Kapitalist sistemle birlikte ölen düşünceleri nedeniyle pekte rağbet görmeyen parti.
İmansız ve dinsizler :P
+ Osmanlı Karşıtı olarak gördüğüm bir parti.
İmansız ve dinsizler :P
+ Osmanlı Karşıtı olarak gördüğüm bir parti.
Osmanlı nın yanında olan var mı 😕
Burada bu şekilde konuşmak doğru değil. Burası sözlük bölümü olduğu için aklından geçenleri yazmalısın soru cevap yapılması doğru değil.
Ammavelakin sana cevabım şudur ki;
Ammavelakin sana cevabım şudur ki;
BEN VARIM YETMEZ Mİ ?
ya sen soruyu anlamadın ya nasıl cevap verileceğini bilmiyorsun 😎
yanında olan bir parti var mı diye sordum.
He sen yanındaysan sorun yok pek bir sorun işgal etmiyorsun cool2:
yanında olan bir parti var mı diye sordum.
He sen yanındaysan sorun yok pek bir sorun işgal etmiyorsun cool2:
J
Journalist
⭐ 19y
Her seçim öncesi apartmanımın duvarını ''Oylar TKP'ye'' yazılı mühürle dolduran geri kafalıların hayalperest partisi.
Bir geleceği olmadığına inandığım, aşırı uç noktalara takılıp kalmış, hoşgörü nedir bilmeyen ve fazla hayalperest olan parti.
(Bkz: Türkiye'nin dış borçlarını reddediyoruz)
Sol görüşlü bir insan olmama rağmen komunizmin ülkeme yararı olacağını düşünmüyorum. Aşırı uç noktalar herzaman zarar vermiştir, örnekleri mevcuttur.
(Bkz: Türkiye'nin dış borçlarını reddediyoruz)
Sol görüşlü bir insan olmama rağmen komunizmin ülkeme yararı olacağını düşünmüyorum. Aşırı uç noktalar herzaman zarar vermiştir, örnekleri mevcuttur.
Bu forumda çok seçmeni olan parti.
M
Mike Shinoda
⭐ 19y
bu forumda seçmenlerinden pek eser kalmayan parti.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap