Icerige atla
Extraloob

Türkdelikom

· 15 Replies · 1.7K views
A
apiah OP ⭐ 19y
yha yeter artık kafayı yicem internet ikidebir gelip gidior ben bu telekomun varya töbe töbe illa sövdürecek kndinisi bu telekom oyunu bırakcam artık bu bağlantılar yüzünden Mad
15 Replies
R
Ronin ⭐ 19y
Aynen katılıyorum kardeşim sana artık iyice sinir bozucu olmaya başladılar..
J

Acaba superonline yada smile de böyle mi? Nedir bu ya bıktık Mad Diğerlerini kullanna varsa bilgii versin

smile da aynı teyzem kullanıyo Very Happy
superonline düzgün ama hiç lag yok onda oynadığın zaman
A
apiah OP ⭐ 19y
valla haa tam 1 saate belki 8 -9 kes dc yedim net bağlantısından Mad
C
CWsaila ⭐ 19y
Sinirlerim Bozuluyor bu hafta sonları kahvekeyfi Evil or Very Mad
A
apiah OP ⭐ 19y
şimdi yine deniorum bakalım yine dc vercekmi hele versin modemi kırcam lan sinirlerim bozuldu Mad Mad
R
Ronin ⭐ 19y
Haftasonları genelde aşırı lag oluyor oda küçük kardeşlerimizin okulları tatil olduğu için.. Milli Eğitim Bakanlığına dilekçe yazıcam tatil yapmasınlar die Very Happy
A
apiah OP ⭐ 19y

Haftasonları genelde aşırı lag oluyor oda küçük kardeşlerimizin okulları tatil olduğu için.. Milli Eğitim Bakanlığına dilekçe yazıcam tatil yapmasınlar die Very Happy

hehe Mr. Green
L

liseler tatil olsun sadece.. Laughing Laughing
D
Dampyre ⭐ 19y

liseler tatil olsun sadece.. Laughing Laughing

+1 Liseler Tatil olsun hatta salıları da tatil olsun
okula giderken bota bırakırız böylece Mr. Green
D
Dark_Lord_ ⭐ 19y
Bugun benim net hiç kopmadı telekom yalış bir şey mi yaptı Razz Razz Razz
J
Jigsaw ⭐ 19y
Daha dün yaşadım gece net koptu 30dk. Mad
D
dR.NooB ⭐ 19y
ben alıştım artık modemi atıyorum balkondan aşağı gidip alıoyrum takıyorum 21 saat fln idare edio extrabeer Mr. Green

Yaz kampanyası diye aklımızı çeldiler Mad ..ne güzel SüperOnline a üyeydik modemım kablosuna dokunmadıgım surece ınternet gıtmıodu Mr. Green
S
SonSAHNE ⭐ 19y
rapid den 10 la dosya çekiorum Very Happy ttnet e kafam girsin...
-Resim Silinmiş.

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: