yha yeter artık kafayı yicem internet ikidebir gelip gidior ben bu telekomun varya töbe töbe illa sövdürecek kndinisi bu telekom oyunu bırakcam artık bu bağlantılar yüzünden Mad
Türkdelikom
· 15 Replies · 1.7K views 0 reading
15 Replies
Aynen katılıyorum kardeşim sana artık iyice sinir bozucu olmaya başladılar..
J
Jason Walker
⭐ 19y
Acaba superonline yada smile de böyle mi? Nedir bu ya bıktık Mad Diğerlerini kullanna varsa bilgii versin
smile da aynı teyzem kullanıyo Very Happy
superonline düzgün ama hiç lag yok onda oynadığın zaman
valla haa tam 1 saate belki 8 -9 kes dc yedim net bağlantısından Mad
Sinirlerim Bozuluyor bu hafta sonları kahvekeyfi Evil or Very Mad
şimdi yine deniorum bakalım yine dc vercekmi hele versin modemi kırcam lan sinirlerim bozuldu Mad Mad
Haftasonları genelde aşırı lag oluyor oda küçük kardeşlerimizin okulları tatil olduğu için.. Milli Eğitim Bakanlığına dilekçe yazıcam tatil yapmasınlar die Very Happy
Haftasonları genelde aşırı lag oluyor oda küçük kardeşlerimizin okulları tatil olduğu için.. Milli Eğitim Bakanlığına dilekçe yazıcam tatil yapmasınlar die Very Happy
hehe Mr. Green
L
LorD_LeGoLaS
⭐ 19y
liseler tatil olsun sadece.. Laughing Laughing
liseler tatil olsun sadece.. Laughing Laughing
+1 Liseler Tatil olsun hatta salıları da tatil olsun
okula giderken bota bırakırız böylece Mr. Green
D
Dark_Lord_
⭐ 19y
Bugun benim net hiç kopmadı telekom yalış bir şey mi yaptı Razz Razz Razz
Daha dün yaşadım gece net koptu 30dk. Mad
ben alıştım artık modemi atıyorum balkondan aşağı gidip alıoyrum takıyorum 21 saat fln idare edio extrabeer Mr. Green
Yaz kampanyası diye aklımızı çeldiler Mad ..ne güzel SüperOnline a üyeydik modemım kablosuna dokunmadıgım surece ınternet gıtmıodu Mr. Green
Yaz kampanyası diye aklımızı çeldiler Mad ..ne güzel SüperOnline a üyeydik modemım kablosuna dokunmadıgım surece ınternet gıtmıodu Mr. Green
rapid den 10 la dosya çekiorum Very Happy ttnet e kafam girsin...
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
Log in to write a reply.
Log In