Icerige atla
Extraloob

Turkcell'den 5G Reklamı - 5G konuşulmaya başladı!

· 10 Yanıt · 1.6K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

Turkcell 5G reklamlarını yayınlamaya başladı. Biz hazırız diyor, ne kadar doğru bilinmez tabi. iPhone ve Meizu gibi şirketler 2020'de 5G destekli telefonlarını çıkarmaya başlayacaklarını duyurdular. Haliyle daha önümüzde en az 1 sene var 5G için.

Gelmesine en az 1 sene olsada, 5G'nin ülkemizde konuşulması bile heyecan verici. Özellikle benim gibi ev internetini bile 4.5g'den sağlayanlar için müthiş önemli gelişmeler. Umarım 4.5'de ki gibi buna da çok geç kalmayız.
10 Yanıt
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Iphone xs'i 5g gelmeden elden çıkaralım mı?
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Iphone xs'i 5g gelmeden elden çıkaralım mı?

Gelene kadar napıcan 🤣
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
4,5G geldiğinde yeni çıkan modellerle mi 4,5G geçilmişti yoksa olan modellerden yüksek hızlı olanları hatları değiştirerek mi geçmişti hatırlayamadım.. Yeni telefonlara mı geçiş yapmamız lazım şimdi geldiğinde ?
EXL | SRO | İŞKOLİK
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Gelene kadar napıcan 🤣

6s 😄
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
4,5G geldiğinde yeni çıkan modellerle mi 4,5G geçilmişti yoksa olan modellerden yüksek hızlı olanları hatları değiştirerek mi geçmişti hatırlayamadım.. Yeni telefonlara mı geçiş yapmamız lazım şimdi geldiğinde ?

4g uyumlu telefon sahibi olman gerekiyor, 4g kullanabilmen için haliyle 5g uyumlu telefonlarada yine geçmek gerekecek.
Super
Super ⭐ 13y
Çok güzel taktik . Satışlar mı yavaşladı hopppp 5g 😁
ExcI
ExcI ⭐ 10y
Şunu belirtelim elinizdeki telefonlar kapanmayacak 5G mecburi değil.
Samsung 1205 hâlen çalışıyor...

hem ben inanmıyorum hazır olduklarına bugün yalnızca Turkcell değil vodafone, turk telekom yada bilmem ne marka olursa herhangi bir markaya gidip en hızlı bağlantıyı istiyorum dediğinizde alt yapınızı öğrenelim ona göre paket verelim demiyorlar. Hiçbir firma müşteriye akıl vermiyor cebinden ne kadar çok para alabilir hesabı yapıyor. Özetle; herhangi bir sektörde vatandaşa olumlu bir biçimde ihtiyaçlarını karşılayacak kadarıyla yansıtılmayan hiçbir şeyin yararı yoktur telekomünikasyon da buna dahil.
hazır olan tek şey altyazı ne diyor? geliştirmektedir diyor

Bunlarda yapıyor bunlara da şeffaflık konusunda inanmıyorum... Türkiye Cumhuriyeti buna hazır değil. Daha yaya geçidinde hangi araç durup yol vermeye kalkışsa zincirleme trafik kazası meydana geliyor.
Sparkle
Sparkle ⭐ 10y
4.5G gelmesine rağmen hala mobilde internet çabuk bitmesin diye 3G kullanan yok mu ya,ben şahsen 5G gelince muhtemelen yine 3G kullanırım bu hız bana yetiyor.
RanstaMonsta
4.5G gelmesine rağmen hala mobilde internet çabuk bitmesin diye 3G kullanan yok mu ya,ben şahsen 5G gelince muhtemelen yine 3G kullanırım bu hız bana yetiyor.

Ben de 3G H+ devam, kullandığım yerlerde 4.5G 3Gden daha yavaş.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: