Icerige atla
Extraloob

TÜRKÇE SILKROAD ONLINE YAYINDA !! [ 17 KASIM 2009 ]

· 138 Yanıt · 29K görüntüleme · Sayfa 4 / 7
Yanıtlar
E
Elessar ⭐ 18y
kuzum para kazanacaklar tabikide adamlar bu oyunu kazanmak için yapmışlar ve kazanacaklar.

paran vardır şahine binersin paran vardır ferrariye olay bundan ibaret, helal olsun adamlara verdiğim her kuruşta helal olsun çünki ben sözleşmeyi kabul etmişim ve oynuyorum bu kadar basit.

yani adamların işi bu sonuçta. para kazanmak istedikleri için onları suçlayamayız.
C
Crusade ⭐ 18y
valla muhteşem oldu oyunda görüyodum i no ingiliş diyen adamları adam bişeye bas diyodu i no ingiliş :lol::lol:
V
vestale ⭐ 17y
oyun türkçe diye gelicek adamlar 6-12 yaş arası çocuklardır 😄

neye seviniyorsunuz anlamadım

oyunun zaten cılkı çıkmış
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
oyun türkçe diye gelicek adamlar 6-12 yaş arası çocuklardır 😄

neye seviniyorsunuz anlamadım

oyunun zaten cılkı çıkmış

sen uzun süredir girmiyorsun galiba artık pre almayan oyuna giremiyor kuzum bitti o net cafe çocuklar bence kötü oldu keşke olsalardı 😉
B
brkcn ⭐ 18y
Ohh Sonunda Bea 😄
C
cowboy09 ⭐ 18y
C
Aynı çara devam edebilicek miyiz ki?Yoksa yeniden mi 😲 Oyuna girerkn tek seferde alır blkide :)
C
Ayrıca sadece Silkroad deil birçok oyunda Türkçeye çevrilmiş
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Aynı çara devam edebilicek miyiz ki?Yoksa yeniden mi 😲 Oyuna girerkn tek seferde alır blkide :)

herşey aynı sadece ing gördüğün duyduğun herşey türkçe, tek fark bu olacak.
B
BrKTrM ⭐ 17y
Bunlar daha türkçeyi sökememişki türkçe yayınlayacaklar :))) bir sürü harf ve kelime hatası var açıklamada hahahah, neyse güzelbir çalışma para basıyorlar bukadarda olsun.

Kim çevirmiş acaba 😗 Düzgün yazamazlar Türkçeyi bakın değil zaten. 👋
T
tugrul1907 ⭐ 19y
vala oyunu cozemeyen arkadaslarımız ıcın cok guzel birşey ama gelse bile ben hayatta turkce oynamam..cok sacma olur yanı metın 2 bılen arkadaslarımız varsa cok sacma gelıyo Dag Kopeği flan oyunun cıvkı cıkar :D:D o yzdn ıng en iisi
T
tugrul1907 ⭐ 19y
vala oyunu cozemeyen arkadaslarımız ıcın cok guzel birşey ama gelse bile ben hayatta turkce oynamam..cok sacma olur yanı metın 2 bılen arkadaslarımız varsa cok sacma gelıyo Dag Kopeği flan oyunun cıvkı cıkar :D:D o yzdn ıng en iisi
U
underfire ⭐ 18y
bu haberin kaynağını bulamadım ben yaa 😊 silkroadın kendi sitesinde de yok, banner kodlarını nerden alcaz??
U
underfire ⭐ 18y
tamam açılır pencere engelleyicisi engel oluyormuş, az öneki mesaj için üzgünüm..

bu arada bence hiç iyi bir haber değil.. oyun ingilizce olduğu için oynayamayan birçok insan vardı.. şimdi onlar da oyuna dahil olunca kimse giriş yapamayacak.. sonra girebilmek için bekle bekle bekleeeee... en sonunda sinirlen ve oyunu tamamen sil 😄
B
BaSoryong ⭐ 18y
Eng. Alışmıstık iyice 😊 Yeni başlayan arkdaslara Kolaylık olur
_
_SVAROG_ ⭐ 19y
Hacım Şöleki SRO yumu Türkçeleştircekler bizim İçin Yoksa TRSRO mu kuruolar hehe xDxD
S
SouLzZ ⭐ 17y
yenı baslıyanlar ıcı ncok ıyı olcak bu aslında dırek olarak görevlerı anlıcaklar ve daha kolay oyun a alısacaklar böle olursa bn peder ı bıle baslatırım bu oyun a :D:d
S
Swatch ⭐ 17y
yakında oyuna pre yerine aylik para yatiracağiz joymax kesin bunuda yapacak 1den fazla çar açanlar için bunu kesin yapacak
_
_SpinozA_ ⭐ 17y
bu haber joymaxın neresinde yazıyo öğrenebilirmiyim?
S
sLaYeR_ ⭐ 19y
Tabi mükemmel Türkçe yapalımda amelemiz,çoluk çocuğumuz artsın diye düşünmüş joymax.Knight gibi oyunluktan çıktı buda oynanmaz artık.Şu silkin ilk zamanları çok güzeldi neyse banane zaten bırakalı 2 yıl oluyo

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: