arkdaşlar silkroadım masüstünde simgesine çift tıklayıp açıoruz sonra en başta olan optionsa tıklıoruz orda select langugue den turkish seçioruz ok dioruz. Wink Wink bende ilk güz olmadı salı gününden sonra oldu
-Resim Silinmiş.
türkçe silkroad
· 38 Yanıt · 5.5K görüntüleme 0 okuyor
38 Yanıt
sonra ne oldu Question
F
FaTaL€RRoR
⭐ 19y
Harbi sonra ne oldu?? Laughing
J
Jason Walker
⭐ 19y
sahiden sonra noldu ? Very Happy
ne oldu !!!! Mr. Green
türkçe oldu Mr. Green Mr. Green
nasıl türkçe oldu ?? ss at bakalım...
türkçe oldu Mr. Green Mr. Green
yalancının Wink anladın sen onu extraokk daha sonra ne oldu
N
NephilimAngel
⭐ 19y
ss koymadan inanmam bende öle yaptım 1 ay olcak hala yabancı bea
sallama bea bende 2 hafadr turkish secili ama hala ingilizce
_
_C3ribR4L_
⭐ 19y
EWET TÜRKİSH DİOSUN AMA OLMUYO
Türkçeyi seçmeniz hiçbir şeyi değiştirmiyo o daha ileisi için planlanmış birşey şuan sadece ing. aktif ileride türkçe ve almanca da gelecekmiş ama ne zmn Allah bilir
bunu daha sonra dan yeni gelcek patch lerle eklicekler
Ben yaptım türkçe oldu bazı adamların nickleri türkçe gözüküyor Twisted Evil Twisted Evil
bende bi . ... Türkçe olmuyo neden Question Question Question Mr. Green Mr. Green
B
BlackMarshall
⭐ 19y
türkçe olduysa bi ss koyunda hep beraber görelimmm
Ben yaptım türkçe oldu bazı adamların nickleri türkçe gözüküyor Twisted Evil Twisted Evil
hahaha huhaha çok güldüm n-buna bak nickler türkçemi gözüküyo Very Happy:D:D şimdi oyun ingilizce diye de bizim yazdıımız türk isimleri ing olarak gözükürdü zuhahaha :?!!! :?!!! :?!!! Laughing Laughing Laughing
N
NephilimAngel
⭐ 19y
hahaha huhaha çok güldüm n-buna bak nickler türkçemi gözüküyo Very Happy:D:D şimdi oyun ingilizce diye de bizim yazdıımız türk isimleri ing olarak gözükürdü zuhahaha :?!!! :?!!! :?!!! Laughing Laughing Laughing
Very Happy:D:D:D:D benim nick cleanheart kesin bu beni temiz kalp die görür uçmuş buya
elle pk2 editle oluyoduda ben biraz oynamıstım bazı görevleri türkçe yapmıstım ama pk2 edit isi cok uzun sürüyor uras uras dur bitmiyor extraokk
Türkçe olduu!!!!
Dostum harikasın bunu nasıl farketmemimişim daha önce!
-Resim Silinmiş.
Dostum harikasın bunu nasıl farketmemimişim daha önce!
-Resim Silinmiş.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap