Icerige atla
Extraloob

Türkçe Rapin En saglam Diss'i

· 9 Replies · 6.6K views
W
whooow OP ⭐ 14y

Norm Life
9 Replies
F
frityus ⭐ 17y
Bumu yani dalgamı geçiyorsun fanboyluk yapmayın abicim
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Disste sagodan saglam soz yazan yok benim icin. Geri kalanlar kafiyeli kafiyesiz kufur etmekten ve bos laftan baska bisey yapmiyolar..
W
whooow OP ⭐ 14y
Disste sagodan saglam soz yazan yok benim icin. Geri kalanlar kafiyeli kafiyesiz kufur etmekten ve bos laftan baska bisey yapmiyolar..

iyide rap dedigin küfürlü olur
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Hadi canim? Kufursuz olmazmiymis rap? ilk okul bebesi gibi olmadik kufurlerle atarlanilan rapi ancak kufretmeyi marifet sanan ilk okul bebeleri dinler. Kufretmesinler demiyorum tamamen kufure bel baglamislar arada kullanirsin 3 5 manali laf edersin kufurle pekistirirsin tamam ama bu nedir ? Gjt yabanci rapperlerin dislerini dinle turkce anlamlarini oku hicbiri bizimkiler kadar kufretmiyor.
F
frityus ⭐ 17y
Hadi canim? Kufursuz olmazmiymis rap? ilk okul bebesi gibi olmadik kufurlerle atarlanilan rapi ancak kufretmeyi marifet sanan ilk okul bebeleri dinler. Kufretmesinler demiyorum tamamen kufure bel baglamislar arada kullanirsin 3 5 manali laf edersin kufurle pekistirirsin tamam ama bu nedir ? Gjt yabanci rapperlerin dislerini dinle turkce anlamlarini oku hicbiri bizimkiler kadar kufretmiyor.

Bak aynen bu abi aynen bu mesela Saianın bir sözü var ''Ananı avradım yaparım'' burada anana direk girmiş aslında ama kelime haznesiyle..
M
Best Diss Ever!

Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Best Diss Ever!

🤘
Special thx to Flexi
I
ironEyE ⭐ 18y
En iyi diss mardinli serserinin, 63 staylaya attı disstir bir kere değiştir o başlığı. 😜

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: