Icerige atla
Extraloob

Türkce Catişması

· 13 Yanıt · 1.3K görüntüleme
F
Fre3sTyLe OP ⭐ 18y
Türkçe Farkı

Türkiye Türkçesi:

Yakında bakkal var mı? Bana bakkaldan ekmek getirir misin? Bir kilo şeker istiyorum. Yarım kilo yemeklik yağ verin. Unun kilosu kaça?

Azeri Türkçesi:

Bu yahınlarda erzag dükkanı var mı? Dükkandan mene cörek getirersiniz mi? Hahis edirem bir kilo gend verin. Yarım kilo kere yağı istiyrem. Unun kilosu neceyedir?

Türkmen Türkçesi:

Golayda bakgal bar mı? Manga bakgaldan cörek getirip bilersing mi? Bir kilo seker isteyerin. Yarım kilo iymeklik yağ bering. Uning kilosı nece?

Özbek Türkçesi:

Yakında bakkal barı mı? Mange bakkaldan nan alıp gelesiz mi? Bir kilo şeker isteymen. Yarım kilo avkatlık yag bering. Unyng kilosu kanca?

Uygur Turkcesi:

Yakinda bakkal dukini barmu? Bakkalga berip, manga nan ekilip biremsiz? Bir kilo seker isteymen. Yerim kilo tamaklik may bering. Uning kilosu kance?

Kırgız Türkçesi:

Cakın aynalada dukon barbı? Maga dukondon nan alıp kelesiz bi? Bir kilogram kant beringiz. Carım kilogram margarin bering. Undun kilogrami kanca?

Kazak Türkçesi:

Cakın cerde duken bar ma? Magan dukkennen bir nan alıp kekesing be? Bir kilogram kant kerek. Cartı kilogram tamak pisiratın may beringiz. Uning kilogramı kansa aksa?

Tatar Türkçesi:

Yakında kibit bar mı? Minga kibitten ipiy ipiy almassız mı? Ber kilo şeker alırga tılım. Yartı kilo usimlik mayi birigiz. Unning kilosi nice sum tura?
13 Yanıt
S
Zorda Olsa Anlaşabilirim Aslında Bunlarla 🎅
T
TheOne ⭐ 19y
Türkçe aslında çok güzel ve zengin bir dil ama ing etkisinden kurtulması lazım
T
TitusPullo ⭐ 19y
@ fatalaty

biraz sakin ol yaf. Çok fazla topic açıyosun arka arkaya sonra geriye düşüyorlar okunmuyor.
4
Ben birkere uyarmıştım fakat kaale almadı sanırım .
@fatalty
Konu açmanda bir sorun yok fakat konuyu açarken biraz özen göster süsle bişiler yap kopyala yapıştır yapma sadece cnmcm 😘
C
CaN_KsK ⭐ 19y
Biraz copy/paste ara versen?.
S
Spartan123 ⭐ 18y
paylasim yapıyor yaranamiyor anlamiyorum resmen
M
Midbroke ⭐ 18y
paylasim yapıyor yaranamiyor anlamiyorum resmen

kopyala + yapıştır , çoğu nerdeyse forumda var olan şeyler gibi . özen göstermiyor konulara hiç dün bir sayfada 11 konusu vardı . 😁
M
Seri konu açma makinası.

- insert coin -
M
Midbroke ⭐ 18y
Seri konu açma makinası.

- insert coin -

1 player or 2 player . pehehe 😁

Metal Slug geldi aklıma şimdi . 😜
L
LOveLyDaYs ⭐ 19y
Eet matbağadan serisin maşallah :mrgreen ewet en güzel türkçe bidaha (nan) kelimesi kullanmıcam ekmek anlamına geliyomuş 😐
X
XER0 ⭐ 19y
oho böyle paylaşımcı adam bulmuşunuz beyenmiyorsunuz sizde
M
Midbroke ⭐ 18y
oho böyle paylaşımcı adam bulmuşunuz beyenmiyorsunuz sizde

komiksin . 😆 😜

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: