Icerige atla
Extraloob

Türk Telekom'da grev sona erdi

· 18 Yanıt · 1.4K görüntüleme
L
L_e_g_e_n_D OP ⭐ 19y
Türk Telekom'da devam eden grev, arabulucuların görüşmeleri sonucunda tarafların anlaşması ile sonuçlandı.Herkes için hayırlı olur inş.
18 Yanıt
P
Pennywise ⭐ 19y
OLEYYYY BEEEEEEE Exclamation Exclamation Exclamation buna en cok sevinen benimdir heralde artik eve internet baglatabilirim yuppiiiiiiiiiiiii Exclamation Mr. Green
4
Sonunda Ögrencı evınde kalan arkadaşlarıma gun dogdu Hayırlısı 😊
BOSPHORUS
BOSPHORUS ⭐ 19y
%16 zam yaptılar maaşlarına biticek tabi Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
P
Pennywise ⭐ 19y

%16 zam yaptılar maaşlarına biticek tabi Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

ufff baya yapmislar yaw Shocked
R
Ray_jovan ⭐ 19y
keşke hic bitmeseydi İnt 'tim kapanıcak Crying or Very sad
J
JimCarrey ⭐ 19y
ben maşşallah bu grevle ilgili bi problem yaşamadım.İnternetim süper çalışıyodu Razz
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
hayırlı olsun zati adam gbi çalışmayan bir birim hiç çalışmıyordu şimdilik eski haline döndü buna bile sevinçliyiz Razz Laughing
H
haso10 ⭐ 19y
Sevindim inş. bir daha boyle birsey olmas Twisted Evil
S
grev yapanları işlerinden çıkarmak lazım. adamlar 1.6 milyar maaş alıyolar + az saat çalışıyolar , resmi tatilleri çok ve en önemlisi üniversite mezunu deiller. buna şükür etmiyolar ve %30 zam istiyolar. o işi o koşullarda yapmak isteyen çok adam var. elindekinle yetinmesini bilmeyen bu insanları işlerinde tutmaları büyük bir yanlışlık ..
P
Pennywise ⭐ 19y

grev yapanları işlerinden çıkarmak lazım. adamlar 1.6 milyar maaş alıyolar + az saat çalışıyolar , resmi tatilleri çok ve en önemlisi üniversite mezunu deiller. buna şükür etmiyolar ve %30 zam istiyolar. o işi o koşullarda yapmak isteyen çok adam var. elindekinle yetinmesini bilmeyen bu insanları işlerinde tutmaları büyük bir yanlışlık ..

arti 1 koyacamda klavye ingilizca arti isareti nerde bilmiom Very Happy
T

Türk Telekom'da devam eden grev, arabulucuların görüşmeleri sonucunda tarafların anlaşması ile sonuçlandı.Herkes için hayırlı olur inş.

sonunda Exclamation Exclamation Exclamation
Yalnız etmiş oldugum binlerce küfür için asla pişman degilim Mr. Green Mr. Green
hatta şimdide ederdimde sonra ban yemek var
D
Dampyre ⭐ 19y
sonunda
Batu senin adına çok sevindim
özlettin kendini Wink
M
mavi_ ⭐ 19y
onların yuzunden ne kadar ıhtıyacım gıtmısse haram zehır zıkkım olsun tamammı bılgısayar saatlerce bekledı dc odkluktan sra ! hala haram olsun..!^^ :?!!!
R
ReAcTiVe ⭐ 19y
hele şükür
T
Valla içime sindiremiyom bi türlü bu ....... grev yapmasını sanki çalışıyolarda grev yapıyolar çok pis ofkeliyim FTW tüm Ttnet ailesi
P
Pennywise ⭐ 19y

Valla içime sindiremiyom bi türlü bu ....... grev yapmasını sanki çalışıyolarda grev yapıyolar çok pis ofkeliyim FTW tüm Ttnet ailesi

FTW for the win demek FUCK kelimesiyle bi alakasi yok Very Happy
T

FTW for the win demek FUCK kelimesiyle bi alakasi yok Very Happy

ben tersini kast etmiştim Mr. Green Mr. Green direk WTF forumda ağır kaçmasın diye

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: