Icerige atla
Extraloob

Türk Telekom Arena'dan Son Görüntüler

· 22 Yanıt · 2.5K görüntüleme
A
Aragornnn OP ⭐ 18y
Galatasaraylılar'ın dört gözle beklediği Türk Telekom Arena'da artık sona yaklaşılıyor...İşte Arena'dan son görüntüler...
- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.
22 Yanıt
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y
Saha ile koltuk arası stamford bridge şeklinde olacak demişlerdi ama yine uzak bir mesafe var 😢
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
pek inandırıcı gelmiyor hergün önünden geçiyorum berbat halde duruyor neyse açıldığı gün ilk maçta statda olacağım izlenimlerimi aktarırım oradan 😎
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y
pek inandırıcı gelmiyor hergün önünden geçiyorum berbat halde duruyor neyse açıldığı gün ilk maçta statda olacağım izlenimlerimi aktarırım oradan 8)

Bende hergün önünden geçiyorum ve gerçekten dışarıdan bakıldığında hiçde hoş durmuyor.Bende daha güzel bir şey beklerdim.Örneğin ışıklandırma sistemi gibi bknz:Allianz Arena 😢
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
Sen Allianz Arena'yla burayı neden karşılaştırıyorsun ki amaçlar farklı.
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y

İkiside stad değil mi 😁
L
Galatasaray böyle devam ederse bence o sahayı bu sezon açmasınlar.Yazık olur bütün emeklere 😄
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Galatasaray böyle devam ederse bence o sahayı bu sezon açmasınlar.Yazık olur bütün emeklere :D

olur mu polat efendi hazretleri açacak bir kere söz verdi açmazsa ölür hırsından tospalar daha inşaat yeni bitmiş betonu kurumamış her taraf inşaat halinde çimleri yapıştırıyorlar ki boyasıydı dış cephesiydi bir ton işi var bırakın seneye sezon açılışını orada yapın ve başlayın ne alaka sezon ortasında bitirmeden açmak ama amaaç belli ne kadar erken inşaat halinde açarlarsa o kadar çok seyirci gelecek kokoş gelecek para akacak wahhh wahhhhhhhhhhhh bu yüzden bimbom işte her zaman bimbom ötesi değil.
A
Aragornnn OP ⭐ 18y

İkiside stad değil mi 😁

😆
B
Belarj ⭐ 17y
pek inandırıcı gelmiyor hergün önünden geçiyorum berbat halde duruyor neyse açıldığı gün ilk maçta statda olacağım izlenimlerimi aktarırım oradan 8)

demek hiçbir şey dışardan göründüğü gibi değilmiş
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
Galliport
Galliport ⭐ 16y
Türkiye standartlarında bir stat olmuş yine.
T
turkiyesro ⭐ 19y
Saha ile koltuk arası stamford bridge şeklinde olacak demişlerdi ama yine uzak bir mesafe var 😢

Oyuncuyu bıçaklamak için mi 😈 😜
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y

Oyuncuyu bıçaklamak için mi 😈 :P

Psikolojik baskı için 😁 😘
A
Adith ⭐ 18y

Sana daha ne diyebilirim ki daral: Dünya standartlarında mükemmel bir stad bence.Neyi beğeneceksiniz siz anlamadım. 🙄 Size Nou Camp falan lazım memnun etmek için sanırım. daral:
H
Galatasaray böyle devam ederse bence o sahayı bu sezon açmasınlar.Yazık olur bütün emeklere :D

olur mu polat efendi hazretleri açacak bir kere söz verdi açmazsa ölür hırsından tospalar daha inşaat yeni bitmiş betonu kurumamış her taraf inşaat halinde çimleri yapıştırıyorlar ki boyasıydı dış cephesiydi bir ton işi var bırakın seneye sezon açılışını orada yapın ve başlayın ne alaka sezon ortasında bitirmeden açmak ama amaaç belli ne kadar erken inşaat halinde açarlarsa o kadar çok seyirci gelecek kokoş gelecek para akacak wahhh wahhhhhhhhhhhh bu yüzden bimbom işte her zaman bimbom ötesi değil.

kedı ulasamadıgı ete mundar dermıs .. YILDIVIM baskan gıbı parayla degıl alnımızın akıyla bıtırdık o statı ..
I
Inception ⭐ 18y
Okan abinin dediği gibi daha bir ton iş var konuşmak için çok erken.Bu haline bakıpta stad berbat demek hata olur.
K
Kai ⭐ 18y

Sana daha ne diyebilirim ki daral: Dünya standartlarında mükemmel bir stad bence.Neyi beğeneceksiniz siz anlamadım. 🙄 Size Nou Camp falan lazım memnun etmek için sanırım. daral:

Aynen,millet stada kapasite açısından bakıyor.Halbuki çok donanımlı bi stad olucak,kale ile trübün arasında biraz mesafe var,oda türkiye standartlarında gerçekten.İngilizler futbolu tiyatro gibi izliyor,türkiyede böyle bi stadda kendi evinde 6-0 filan yenilsen o kaleciyi düşünemiyorum makara:
I
Inception ⭐ 18y
Orasını 6 tane atan düşünecek 😉
F
frityus ⭐ 17y
bırakın , burayıda kırıp dökerler .
J
JimCarley ⭐ 16y
off harbi böyleyse bu güzel olmuş harika ama koltuk renkerini sarı kırmızı beklerdim

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: