Evet gençler , soru açık.Türkiye'de bu kadar çok şey olup biterken Türkiyede doğduğunuz için , Türk olduğunuz için mutlu musunuz ?
Türk olduğunuz için mutlu musunuz ?
· 61 Yanıt · 4.4K görüntüleme 0 okuyor
61 Yanıt
MUTLUYUM GURURLUYUM
Kesinlikle.
Türk olduğum için mutluyum ve her zaman gururluyum, ama soru günümüz Türkiyesinde yaşamaktan mutlu musunuz olsaydı cevap değilim olurdu.
Türk olduğum için mutluyum ve her zaman gururluyum, ama soru günümüz Türkiyesinde yaşamaktan mutlu musunuz olsaydı cevap değilim olurdu.
exactly

C
CosmicGate
⭐ 16y
Türk olmaktan gurur guyuyorum ama keşke Ukraynada doğsaymışım 😄
Turk olduğum için gururluyum fakat mutlu değilim o yuzden mutlu değilimi seçtim 👍
Tepki çekeceğimi biliyorum ama ben şahsen mutlu değilim. olmadi:
Kendimi türküm diye soyutlaştırınca sanki dünya insanlarından ayırıyormuşum gibi geliyor. etnik kökene göre ayırmaktan hoşlanmıyorum kendimi, insanım demek istiyorum sadece.
özet : mutlu değilim
Türk olarak doğan herkez kendiyle ve ceddiyle gurur duyar lakin Türkiye'de yaşamak işte o insanı deli eder.Şahsen teskereyi aldıkdan sonra Türkiye'de kalmayı düşünmüyorum
Temet Nosce
⭐ 17y
Kendimi türküm diye soyutlaştırınca sanki dünya insanlarından ayırıyormuşum gibi geliyor. etnik kökene göre ayırmaktan hoşlanmıyorum kendimi, insanım demek istiyorum sadece.
Soru "Bir ırka sahip olduğunuz için mutlumusunuz?" olsaydı verdiğin cevap uygun olurdu

suan olanlardan başta olanlardan dolayı mutlu degılım keşke turk olmasaymısım . sadece bastakıler degil tabı kımsenın kımseye saygısı anlayısı yok hep cıkar hep saygısızlık . trafikte yanlıs birşey olsun hemen kavga bırıne yanlıslıkla omzun carpsın kavga . bırı gelsın arkadan sana vursun kavga . bırıne bak kavga . daha konusmaya gerek yok herhalde
Turk olduğum için gururluyum fakat mutlu değilim o yuzden mutlu değilimi seçtim 👍
B
BonezCrusher
⭐ 19y
Kusura bakmayın ama böle bi soru biraz saçma olmuş.
" Tanrı Türkü korusun ve yüceltsin "
B
BonezCrusher
⭐ 19y
" Tanrı Türkü korusun ve yüceltsin "
beyler "soru Türk olduğunuz için mutlu musunuz?" Yani "Türk kökeninden geldiğiniz için mutlu musunuz?" "Türkiyede yaşadığınız için mutlu musunuz " değil şöyle düşünün başka bi ülkede yaşayıpta türk olsaydınız mutlu,gururlu olur muydunuz?
beyler "soru Türk olduğunuz için mutlu musunuz?" Yani "Türk kökeninden geldiğiniz için mutlu musunuz?" "Türkiyede yaşadığınız için mutlu musunuz " değil şöyle düşünün başka bi ülkede yaşayıpta türk olsaydınız mutlu,gururlu olur muydunuz?
yıne olmazdım insanı kötu bı tatil beldesıne gıt ve turiste nasıl davranıldıgını sadece izle
Açıkçası seçim şansımın olmadığı bu gibi konularda iyi-kötü hiç düşünmedim.Mutluda olsam mutsuzda olsam yine şimdiki hayatımı yaşardım.Yani mutluyum 😊
Not:Türk Türkü Türklükten soğutuyo buda bi gerçek 😆
Not:Türk Türkü Türklükten soğutuyo buda bi gerçek 😆
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap