Icerige atla
Extraloob

Türk olduğunuz için mutlu musunuz ?

· 61 Yanıt · 4.4K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Evet gençler , soru açık.Türkiye'de bu kadar çok şey olup biterken Türkiyede doğduğunuz için , Türk olduğunuz için mutlu musunuz ?
61 Yanıt
M
Mojito ⭐ 18y
MUTLUYUM GURURLUYUM
M
Metamorph ⭐ 19y
Kesinlikle.
R
RoqA ⭐ 17y
Türk olduğum için mutluyum ve her zaman gururluyum, ama soru günümüz Türkiyesinde yaşamaktan mutlu musunuz olsaydı cevap değilim olurdu.
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Türk olduğum için mutluyum ve her zaman gururluyum, ama soru günümüz Türkiyesinde yaşamaktan mutlu musunuz olsaydı cevap değilim olurdu.

exactly
C
CosmicGate ⭐ 16y
Türk olmaktan gurur guyuyorum ama keşke Ukraynada doğsaymışım 😄
A
arveleson ⭐ 17y
Turk olduğum için gururluyum fakat mutlu değilim o yuzden mutlu değilimi seçtim 👍
P
Pikachu ⭐ 15y
Tepki çekeceğimi biliyorum ama ben şahsen mutlu değilim. olmadi:
S
Serj ⭐ 18y
Kendimi türküm diye soyutlaştırınca sanki dünya insanlarından ayırıyormuşum gibi geliyor. etnik kökene göre ayırmaktan hoşlanmıyorum kendimi, insanım demek istiyorum sadece.

özet : mutlu değilim
S
SirGLooMy ⭐ 15y
Türk olarak doğan herkez kendiyle ve ceddiyle gurur duyar lakin Türkiye'de yaşamak işte o insanı deli eder.Şahsen teskereyi aldıkdan sonra Türkiye'de kalmayı düşünmüyorum
Temet Nosce
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Kendimi türküm diye soyutlaştırınca sanki dünya insanlarından ayırıyormuşum gibi geliyor. etnik kökene göre ayırmaktan hoşlanmıyorum kendimi, insanım demek istiyorum sadece.

özet : mutlu değilim

Soru "Bir ırka sahip olduğunuz için mutlumusunuz?" olsaydı verdiğin cevap uygun olurdu
B
batuhan ⭐ 19y
suan olanlardan başta olanlardan dolayı mutlu degılım keşke turk olmasaymısım . sadece bastakıler degil tabı kımsenın kımseye saygısı anlayısı yok hep cıkar hep saygısızlık . trafikte yanlıs birşey olsun hemen kavga bırıne yanlıslıkla omzun carpsın kavga . bırı gelsın arkadan sana vursun kavga . bırıne bak kavga . daha konusmaya gerek yok herhalde
C
Continuum ⭐ 18y
Turk olduğum için gururluyum fakat mutlu değilim o yuzden mutlu değilimi seçtim 👍
B
Kusura bakmayın ama böle bi soru biraz saçma olmuş.
N
Nervous ⭐ 16y
" Tanrı Türkü korusun ve yüceltsin "
B
" Tanrı Türkü korusun ve yüceltsin "
Collapse
Collapse ⭐ 16y
beyler "soru Türk olduğunuz için mutlu musunuz?" Yani "Türk kökeninden geldiğiniz için mutlu musunuz?" "Türkiyede yaşadığınız için mutlu musunuz " değil şöyle düşünün başka bi ülkede yaşayıpta türk olsaydınız mutlu,gururlu olur muydunuz?
B
batuhan ⭐ 19y
beyler "soru Türk olduğunuz için mutlu musunuz?" Yani "Türk kökeninden geldiğiniz için mutlu musunuz?" "Türkiyede yaşadığınız için mutlu musunuz " değil şöyle düşünün başka bi ülkede yaşayıpta türk olsaydınız mutlu,gururlu olur muydunuz?

yıne olmazdım insanı kötu bı tatil beldesıne gıt ve turiste nasıl davranıldıgını sadece izle
Z
Zippy ⭐ 15y
Açıkçası seçim şansımın olmadığı bu gibi konularda iyi-kötü hiç düşünmedim.Mutluda olsam mutsuzda olsam yine şimdiki hayatımı yaşardım.Yani mutluyum 😊

Not:Türk Türkü Türklükten soğutuyo buda bi gerçek 😆

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: