M mert5100 OP ⭐ 19y 18 yil once #1 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
U Uykucu ⭐ 19y 18 yil once #2 Very Happy Very Happy güzel TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
ק קєรรเ๓เรt яαρ ⭐ 19y 18 yil once #3 nhiihihi TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D DeepdarK ⭐ 19y 18 yil once #4 pohahah Very Happy süpermiş TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H HAKANO ⭐ 19y 18 yil once #5 elindeki imkanları kullanmasını bilen bi ülkeyiz Mr. Green TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W wolwerinetr ⭐ 19y 18 yil once #6 akıla bak yha extraokk TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L Leet1 ⭐ 19y 18 yil once #7 LoooL Laughing TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T TascH ⭐ 19y 18 yil once #8 elindeki imkanları kullanmasını bilen bi ülkeyiz Mr. Green walla bunu okumadan bi yorum yapamaıştım TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A AmiP ⭐ 19y 18 yil once #9 zuahahah koptum yav extraokk TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B beytobond4 ⭐ 19y 18 yil once #10 harbiden turk aklı TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D djfurkan2007 ⭐ 18y 18 yil once #11 sadece b Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M minotauros ⭐ 19y 18 yil once #12 zuhahahhah harbiden kafa çalışıyo TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D DaNG3R ⭐ 19y 18 yil once #13 Türkün yaptığı belli TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C Cobalt ⭐ 18y 18 yil once #14 ama haklılar çevrede büyük ağaç yok ki Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Mc_TiKiCaN ⭐ 19y 18 yil once #15 zhaaahahaha Laughing TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D Dexter ⭐ 19y 18 yil once #16 imkanlar kısıtlı ama napsın çocuklar ağaçda yok Very Happy TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X XcZiaN ⭐ 18y 18 yil once #17 zuhahahahahaha gülmekten zor yazdım walla Laughing TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
DukeNukem ⭐ 19y 18 yil once #18 Cok Guzel Düşünmüşler Twisted Evil TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S SiYaHCıM ⭐ 19y 18 yil once #19 aHahyahah TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T Tailander ⭐ 19y 18 yil once #20 Nedim???:D TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil