Icerige atla
Extraloob

TupSroboT v 1.0

· 57 Yanıt · 6.8K görüntüleme
M
MariJuanna OP ⭐ 19y
H4xcr4x sadace start traning i gösteriyor.Wede skiller gözüküyor.bunun iin char cfg lere ihtiyacınız var.Bunun için gerekli bir program tupSroboT.....

Kullanışı :

-Skill kodlarını programın üst menü yardımıyla bulun
-Hangi skilleri yazcaksanız setting bölümüne ayarlayın
-Save deyin
-Oluşan conf dosyasını srobota atın

DOWNLOAD

Şifre : www.extraloob.com

Önizleme :

Güncel H3xcr4x By BeBeTo

HaxCr4x 3.4 İsroBot 1.82 Crack Paralı Bota Crack

Linkler
İsroBot Download:İndirmek İçin Tıklayın
HaxCr4x 3.4 Download :İndirmek İçin Tıklayın
Sro_Client :İndirmek İçin Tıklayın
BotMon V2 :İndirmek İçin Tıklayın Yardımcı programdır resize gibi ek özellikleri vardır
Rar Şifresi : www.extraloob.com
EWT arkadaşlar benden çalısan bir paylasım daha duydumki eskisi çalısmıyormus bende yenisini koyiyim dedim.

1-Verdigim linklerdeki Dosyaları İndirin
2-HaxCra4X 3.4 Çalıstırın
3-İsroBot ÇAlıstırın
4-oyuna Login Olun ardından HOME Tusuna BAsın
5-HaxCr4X 3.4 Gelin Ve CRACK Butonuna BAsın
6-Çarınızı GÜLE GÜLE KASIN

By Legalize & Marijuana

-Resim Silinmiş.
57 Yanıt
S
ScR0 ⭐ 19y
qüzel ellerinize saqlık leqalize warsa zaten Razz Razz
xcarkox
xcarkox ⭐ 19y
Ellerine saglık.
B
BeBeT0 ⭐ 19y

tekraka hatırlattıgın ıcın thx

bu arada Tup nerde yaf pıyasadan cekıldımı napdı

tup piyasadan çekilmedi ama bazı kişiler tup arkadasımıza iftira atgı için (virüs,keylogger,torejn) o yuzden biraz ortalarda yok
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
topic sabit yapılmıştır teşekkür ederiz güzel bir çalışma olmuş hem programı yapan hemde topici yayınlayan açısından extrabeer
S
stkral ⭐ 19y
tup arkadaşımıza saygım var ama yabancıların yaptıgı programları editleyip kendi programı diye vermesi biraz agrıma gitti ama yinede bir emek harcıyor sonuçta
ben virus keylogger gormedim en azından multi tupv1.0 da
inş. döner detective
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
bırak editlesin yapsın birşeyleri düzenlesin en güzeli bence ayrıca editleme ve süsleme işine derleme denir edebiyatımızda bir bölüm olarak bile vardır detective
A
angela ⭐ 19y
ilk önce scfg mi çıkarıyorum doğru bir şekilde olusan cfg yi srobatın içindeki conf dosyasına tıyorum . sonra hakcraks ı çalışıtıp isrobtla giriyom login olunca hhomeye basıp crak diyorum auto training açılıyo ama skiller gelmiyo Shocked
N
Narqotic ⭐ 19y
Tebrikler Manyaq Bişiy.
A
angela ⭐ 19y
ilk önce scfg mi çıkarıyorum doğru bir şekilde olusan cfg yi srobatın içindeki conf dosyasına tıyorum . sonra hakcraks ı çalışıtıp isrobtla giriyom login olunca hhomeye basıp crak diyorum auto training açılıyo ama skiller gelmiyo
J
jumper ⭐ 19y
avrupa skilleri varmı
M
Mumya ⭐ 19y
ya olmuyo home tuşuna basıyorum HAXCR4X a crack diyorum olmuyor not connecting diyor
A
angela ⭐ 19y
olmuyo ya skiller gözükmüyo tam anlatacak varmı denilenleri harfiyen yaptım refresh diyom skill gözükmüyo
M
MariJuanna OP ⭐ 19y

olmuyo ya skiller gözükmüyo tam anlatacak varmı denilenleri harfiyen yaptım refresh diyom skill gözükmüyo

Skiller gözükmez.char conf cfg ayarlıcan.Auto traning dediğinde kasması lazım.

http://www.underbridge.org dan mı alıntı

Bu site artık güncelleşmiyor.Bi yerden alıntı yaptm.Tupsrobot tun başka sitesi.Programın içinde yazıyor.Reklam olmasın diye yazmıyorum

ya olmuyo home tuşuna basıyorum HAXCR4X a crack diyorum olmuyor not connecting diyor

H4xcr4x i ilk başta çalıştır.Sonra srobotla g,irmeyi dene.... Bağlanması lazım

avrupa skilleri varmı

Avrupa skilleri yok. Ama kendin paralı bot ile cfg cıkartıp h4xcr4x ile kullanabilirsin

ilk önce scfg mi çıkarıyorum doğru bir şekilde olusan cfg yi srobatın içindeki conf dosyasına tıyorum . sonra hakcraks ı çalışıtıp isrobtla giriyom login olunca hhomeye basıp crak diyorum auto training açılıyo ama skiller gelmiyo

Skilller gözükmüo.Cfg zaten attıysan auto traning dediğinde kasması lazım ( skilli haliyle)

topic sabit yapılmıştır teşekkür ederiz güzel bir çalışma olmuş hem programı yapan hemde topici yayınlayan açısından extrabeer

Eywallah....
I
iCe_diVe ⭐ 19y
gzL, paylaşım için saoL
L
lastturk_ ⭐ 19y
Bana yardım edebilcek kaç kişi var Mr. Green
L
lastturk_ ⭐ 19y
haxcrax uygulama hatası verior :S
3
3nToX ⭐ 19y