Icerige atla
Extraloob

Tüm Sınıf Hamile Kaldı

· 26 Yanıt · 2.3K görüntüleme
M
Mumya OP ⭐ 19y
Aynı lisede eğitim gören 17 genç kız, 24 yaşında evsiz barksız bir gençten hamile kaldı.

ABD'de yaşları henüz 18'den küçük 17 genç kızın aynı adamdan hamile kalması ülkeyi şoke etti. Gloucester Lisesi’nde eğitim gören 17 genç kız, aralarında bir anlaşma yaparak aynı dönemde hamile kaldı.

Massachusetts'daki lisede okuyan 17 kafadarın yaptığı anlaşma gereği çocuklar birlikte yetiştirilecek. Yaşları 16'dan küçük olan kızları hamile bırakan kişi ise 24 yaşında evsiz barksız bir genç.

Normal şartlarda okulda her yıl ortalama dört öğrencinin hamile kaldığını açıklayan okul müdürü, bu sorunla başa çıkmalarının zor olduğunu söyledi.
26 Yanıt
F
ahhh ah o okulda olcaktımki 😈 ben tek başıma yeterdim onlara 😈 😁
T
TitusPullo ⭐ 19y
😱 17 Tane hatuna nası yetişti bi adam yaa. Milletin Piskolojik sorunlar var. Önce bu ülke halkın piskolojisini düzeltmesi lazım. Tek kelimeyle kaçık bunlar. 😜
E
eL`dode ⭐ 19y
grup olmuşlar 😱
F
8O 17 Tane hatuna nası yetişti bi adam yaa. Milletin Piskolojik sorunlar var. Önce bu ülke halkın piskolojisini düzeltmesi lazım. Tek kelimeyle kaçık bunlar. :P

sen 17 çıplak kızla aynı yerde dursan ne yapardın 😈 😜 😎
R
Remi ⭐ 19y
Normal ŞArtlarda 4 Hamile Manyak Mı Bunlar:S
T
TitusPullo ⭐ 19y
8O 17 Tane hatuna nası yetişti bi adam yaa. Milletin Piskolojik sorunlar var. Önce bu ülke halkın piskolojisini düzeltmesi lazım. Tek kelimeyle kaçık bunlar. :P

sen 17 çıplak kızla aynı yerde dursan ne yapardın 😈 😜 8)

Günah günah bişi yapamam 😈 😎 😘 🎅
M
Mumya OP ⭐ 19y

Yok sorun ortada bi anlaşma var 😄
X
XianHun ⭐ 18y
BaTİ Özgürlüğü 😄
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
Normal şartlarda okulda her yıl ortalama dört öğrencinin hamile kaldığını açıklayan okul müdürü, bu sorunla başa çıkmalarının zor olduğunu söyledi.

Azmış Bunlar 😁
Q
Quincey ⭐ 18y
ahah orda olcaktım varya 😈
G
Ghost Spy ⭐ 19y

Zuhahaha xD 17 az bile xD
K
Yok Böyle Bir Kavram ya Yok Böyle Bişey Biz 1 tane Bitti 2ciyi Ararken adamlar 17ciyi Bitirmis 😄 Bide Ev bark yok bizde Ev Bulurken Canımız Çıkıyor
J
jumper ⭐ 19y
lan suna bak ben birini daha yeni buldum zar zor adam 17 yi aynı anda allah bilir sadece hamile kalabilenler 17 dir geriside vardır bunların
M
madturk ⭐ 18y
ilginç 😄
G
vay keske bıım okuldada 17 kız bana verse 😄 😄 😄
D
dR.NooB ⭐ 19y
BaTİ Özgürlüğü :D

Mükemmel bir yorum 😁 Kutlarım 👍
G
Beline kuvvet. 😄 17 değil 57 gelsin 1 haftaya tamamdır.

ozur dılerım bı daha kufur etmem
G
Beline kuvvet. 😄 17 değil 57 gelsin 1 haftaya tamamdır.

ozur dılerım bı daha kufur etmem

Özüre gerek yok canım hata yapmamanız için uyarı bunlar. 😘 Msnden diliniz alıştığı için görmezlikten geliyoruz bazen ama forum ortamında dikkat edin. ;)

ok bundan sonra dıkkat etcem 😁 😁 👍
U
Uykucu ⭐ 19y
Benim Evimde Var Gelin Bana 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: