Evet beyler , uzun zamandır ömrüm oyunlarla geçiyordu.. bir süre sonra sıkılmaya başladım :/ ...
hep aynı şeyler , ya elinde silah var hs atarsın ya da elinde +9 kılıç kalkan canavarlara bosslara dadanırsın,
benim için önemli olan tek şey PvP idi ^^ fakat anladım ki onu bunu kese kese sonu gelmeyecek bu işin 15-20 gün uzak duracağım son sınavlara çalışacağım..
Bu arada avrupada çıkması beklenen bir oyunu bekliyorum ^^ şuan avrupa'ya kapalı :/ ...
o gelene kadar sağlam bi oyun öneriniz var ise söyleyin..?
Tüm oyunlar'dan bıktım artık -.- ...
· 30 Yanıt · 2.4K görüntüleme 0 okuyor
30 Yanıt
Allods Online
S
SameyanZeva
⭐ 15y
Evet beyler , uzun zamandır ömrüm oyunlarla geçiyordu.. bir süre sonra sıkılmaya başladım :/ ...
hep aynı şeyler , ya elinde silah var hs atarsın ya da elinde +9 kılıç kalkan canavarlara bosslara dadanırsın,
benim için önemli olan tek şey PvP idi ^^ fakat anladım ki onu bunu kese kese sonu gelmeyecek bu işin 15-20 gün uzak duracağım son sınavlara çalışacağım..
Bu arada avrupada çıkması beklenen bir oyunu bekliyorum ^^ şuan avrupa'ya kapalı :/ ...
PointBlank oyna , kafanı dağıt 🤘
Ya da Allods Online
M
M ' BiLGiN
⭐ 19y
Allods Online
+1925 Görseli Efektleri Gerçekten Güzel Yapılmış bir oyun 👍
PointBlank oyna , kafanı dağıt 🤘
Ya da Allods Online
ikisinide oynadim =) Allods Türkiyeye gelmeden oynadim ben =) başka öneriniz varmı?
T
Tony Montana
⭐ 18y
MAT Online 😊
Robotlara karşı savaşmayı özellikle tavsiye ediyorum
Konunun linki: viewtopic.php?f=36&t=249139
Konunun linki: viewtopic.php?f=36&t=249139
MAT Online 😊
Konunun linki: http://extraloob.com/forums/viewtopic.php?f=36&t=249139
shhhhhhhhh 😈
MAT Online 😊
shhhhhhhhh 😈
nooooooooo summer4: 😈
Dota.
Marıo kızı kurtarmaya uğraş baştan -.-
MAT Online 😊
Oynadım kardeşim =) başka önerisi olan?
MAT Online 😊
Oynadım kardeşim =) başka önerisi olan?
Dota.
Kasma derdi yok, hacklenme derdi yok, ortam var, clan savaşları var, strateji oyunu beyin geliştirir 😊
Kısacası Dota 😎
heroes of newerth oynuyorum ben,mantığı dota ile aynı.Grafik olarak %999 daha iyi...Birde black ops oynuyorum.PB,MAT falan ne abi yaaa çömez oyunu gibi geliyo 😄
ayriyetten bf3 çıkmasını bekliyorum güzel olacak gibi duruyor.
ayriyetten bf3 çıkmasını bekliyorum güzel olacak gibi duruyor.
4 story öneririm
4 story öneririm
Oynadım kardeşim önerin için sağol =) hepsi aynı... al eline kılıç hurra boss peşine git pvp yap vb. vb..
Dota öneriyorum bende
LOCO önerebilirim eğer oynamadıysan en azından kasma derdi yok.Fakat oyunun sistemine alışmak biraz zaman alabiliyor ve paralı heroların yarattığı güç dengesizliği bazen can sıkabiliyor.
herkes dotA diyo nasıl birşey merak ettim şimdi 😄
LOCO önerebilirim eğer oynamadıysan en azından kasma derdi yok.Fakat oyunun sistemine alışmak biraz zaman alabiliyor ve paralı heroların yarattığı güç dengesizliği bazen can sıkabiliyor.
oynadimda singleplayer havası veriyor :/
oynadimda singleplayer havası veriyor :/
Haklısın bende o yüzden bırakmıştım team oluyoruz ama herkez ceset gibi strateji kuramıyorsun biri o tarafta öteki başka yerde tam denge sağlanamıyor.
-Ben iyi bir oyun arıyorum bu arada dotA'nın sitesi nedir googleda 2 tane kadar offical site buldum.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap