Icerige atla
Extraloob

TTnet'ten bıkanlar(Quicknet)

· 5 Replies · 1.9K views
T
Torquel OP ⭐ 19y
http://www.bildirgec.org/yazi/isik-hizi ... turkiye-de

Muthis bir olay.Su an kampanyadalar.Size ucretsiz modem,baglama verioyrlar.Ve su an ttnetin kotasız 1m/s 'si bunların sınırsız 5m/s'sine ESİT.Bizim site bunlarla anlasma yapmıs,babamı ikna edersem direk bi 3 veya 5 li alıcammm Twisted Evil Twisted Evil Bilgiler verdigim sitede.İste bi kotulugu,site topluluklarında var sadece.Agaoglu,atasehir fln ole yerlerde.100m/s dusunun behh o imrendigimiz japonlar gibi.Vay anasınııı
5 Replies
I
iCe_diVe ⭐ 19y
Gerçekten aLmak Lazım bir tane extraokk
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Muhaha

Mesela QUiKNET ile,
1,5 saatlik bir filmi sadece 1,5 dakikada indirebilir,
Sevdiğiniz şarkılarla dolu bir koca albümü saniyeler içinde yükleyebilirsiniz.
QUiKNET Niçin Işık Hızında ?

Çünkü, QUiKNET'in altyapısında fiber optik kablolar kullanılır.

Türk Telekom Boru Hattı Mı Kullanıyor Oda Fiber Kullanıyor Mr. Green . Muhaha Yarıldım Ya Mr. Green Allah Cezalarını Vermesin Mr. Green
T
Torquel OP ⭐ 19y

Muhaha

Mesela QUiKNET ile,
1,5 saatlik bir filmi sadece 1,5 dakikada indirebilir,
Sevdiğiniz şarkılarla dolu bir koca albümü saniyeler içinde yükleyebilirsiniz.
QUiKNET Niçin Işık Hızında ?

Çünkü, QUiKNET'in altyapısında fiber optik kablolar kullanılır.

Türk Telekom Boru Hattı Mı Kullanıyor Oda Fiber Kullanıyor Mr. Green . Muhaha Yarıldım Ya Mr. Green Allah Cezalarını Vermesin Mr. Green

Bende onu hic anlamadım.Arabas satio sanki ısık hızında.Ama deneme bilgisayarına oturdum.5m/s muthisssssss hızlı.Az once baktım.Youtubeda tum videolar cok hızlı doluyor.
R
Rapche ⭐ 19y

TellCom Turkcell Grup şirketi ve yeni kullanıma sundukları bu alt yapı ile telekomdan daha yüksek bir seviyede giriş yapacak gibi gözüküyorlar. Açıkcası telekomun verdiği hızlar ile kıyaslandığında hem hız olsun hem fiyat olsun oldukça fark var aralarında...

Turkcell'miş bence bu iş tutar zaten telekom yabancıların elinde Paramı bi yabancıya yedirmektense Turkcell'e veririm daha iyi

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: