Arkadas bıktım artık 1 haftadır tat tuz kalmadı bağlantı gidip geliyor gidip geliyor virüsmü var dicem ama virüste görünmüyor teknik bir hatada yok daha önce olmuyordu 1 haftadır aralıklı olarak baglantım gidiyo geliyo sonra bi duraksıyo kesilme saatlerce kesilmiyo sonra yine başa dönüyor TTNET satılsada kurtulsak Mr. Green
Benim gibi böyle bağlantısı gidip gelen varmı sürekli arkadaslar?
TTNETE ISYANIM VAR
· 8 Yanıt · 1.1K görüntüleme 0 okuyor
8 Yanıt
ben sitede cewap yazamıyorum o kadar yavaski sro ya giremiyorum oturup aglayacam Crying or Very sad
Benim internett çatır çatır çalışıyo yaf TTNET le hiç bir problemim yok allaha şükür Razz Ama pc gitti sro kaldırmıyo o ayrı Mr. Green
ya dıkkatımı cektı bendede ara sıra kopma oluyodu modemı resetleyıp sıfırdan kurdum olmadı bı daha yenıden kurdum su an süper her seyım lagdan eser yok sayfalar anında karsımda cıkıs ip si ile alakalı bı sey mı acaba Rolling Eyes
L
L_e_g_e_n_D
⭐ 19y
benimde çok sık kesilmeer oluyor.TTnet aradım 2 gün içerisinde halledicez fln dediler daha bişi görmedik. :?!!!
yalan ya para almayı bilirler gecikince gecikme zammı almayı bilirler
iyi de ttnet ozel bir sirket sayılır cunku telekom ozelesdı dosdum araplara ısyan etsen once artık senın servıs saglıycın onlar bu grevden oturu suan tum hatlar yama uzerınde duruyo cogu ana hatlarda sorun var fıber kablo aracları calısmıyo arızalı hatları sokup yenılerını takmıyolar bu girev 1 ay daha surecek ondan 1 daha saglam kopmalar olucak
kardesim millette greve karsılık verip ev hattını baglantısını kapattırsında görüyüm ben grevi. yemin ederim böyle bişey başlatsalar önde giderim .
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
SATILIK 120LV GLAVİE FF 4M SP VAR SETİ 12 DG LEGEND 13 SİLAH VAR AVATAR VAR UYGUN FİYATA VERİLECEK SATILIK LW 64 İNT SPEAR NUKER 64+7 MOON SİLAHI VAR 7 DG BLUE'LU SETİ VAR LW 20 JOB SETİ VAR BLUE'LU 200 TL TEK FİYAT Olan var olmayan var .. Akıl var Mantık var. Huni klasiği :) Var işte ksronun da botu var kanıtlı !!