yine ben 😁
çok kısaca özet geçeceğim, TTNET kullanıyorum, 950 kbps ile download yapıyorum, ancak oyunlarda pingim REZALET.
css'de türk serverlarına 60-70 ping, yabancı serverlara 160 ping oluyor, bu da eğer şanslıysam.
Superonline'a geçsem acaba ping sorunuma yardımcı olur mu? fiber internet istedim ancak oturduğum yere servisleri yokmuş 😢
TTNET vs Superonline
· 13 Replies · 2.2K views 0 reading
13 Replies
TTNET vs Superonline Demişsin Sence SuperOnline a Biraz Ayıp Olmamışmı 😆
TTNET Sayesınde Saçlarım Erken Dökülmeye Başlıyacak ☕
anlaşıldı 😁
ama TTNET'ten saçları dökülmüş, superonline'a geçmiş, ve şimdi daha rahat etmiş birini arıyorum. bulduğum anda başvuracağım.
anlaşıldı 😁
ama TTNET'ten saçları dökülmüş, superonline'a geçmiş, ve şimdi daha rahat etmiş birini arıyorum. bulduğum anda başvuracağım.
Semtime fiberoptik kablolar bağlandığı andan itibaren superonline kullanıyorum. TTNet'ten 10 kat daha iyi diyebilirim, şuan 11 tane SRO Client açık ve lagdan eser yok. 😁
anlaşıldı 😁
Semtime fiberoptik kablolar bağlandığı andan itibaren superonline kullanıyorum. TTNet'ten 10 kat daha iyi diyebilirim, şuan 11 tane SRO Client açık ve lagdan eser yok. 😁
ama sende fiber kullanıyorsun, normal superonline ADSL değil 😁
ADSL kullanan biri lazım 😁
smile adsl kullanıyorum gayet memnunum kopma pek yaşamıyorum arada bi oluyor onu da bi düşün 👍
dahada iyi olucak rekabet oldukca fiyatlar mecbur düşücek
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
Super online gec bra çok rahat edersin
N
Neoptolemos
⭐ 16y
Fiber olmadığı sürece süper online a geçmenin bir mantığı yok bence.
Çünkü ADSL altyapısı olarak yine TTNET i kullanıyorlar.
TTnet download hızı çok güzel fakat dediği gibi ping olayı rezalet ötesi.
Arkadaşım superonline kullanıyor ben ttnet kullanıyorum, onun ping 3 benimkisi 200 sen düşün 😜
Fiber olmadığı sürece süper online a geçmenin bir mantığı yok bence.
en mantıklı yorum olmuş.
anlaşıldı 😁
Ttnetten bıktım artık, geçenlerde basvuru yaptım tekrar donduler ve oturugum aptnin superonlinenın alt yapısı olmadıgını solediler onuda aptden imza toplayarak cogunluk oldugunda yani o şekilde belli para verilerek yaptırılıyormus vs. vs.
Log in to write a reply.
Log In