yaşasın ttnet görüp görebilcegim max lag ı gordugum ıcın yeni yılda cok sevınclıyım yaşasın ttnet ve max ötesi lagı
yağmur yagıyor seller akıyor lag aldı başını gıdıyor.
ttnet ve max ötesi lagı
· 13 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
Yav tamam açma lag la ilgili topic ya bu 3. cü lag la ilgili topic in.
Yav tamam açma lag la ilgili topic ya bu 3. cü lag la ilgili topic in.
Anlamazki...
oyunda genelde lag olmuyo ki senin enternet bağlandıda bişeylik olmasın
oyunda acayip sekilde lag var saolsun telekom sayesinde...
Ya beyler tamam da forumu doldurmak için saçma saçma şeyler yazmayın burası bot yeri serbest kürsü değil
NOT: madem mesaj yazıyorum şunu da söyleyim çar seçme ekranında DC yiyen ilk insanım heralde
NOT: madem mesaj yazıyorum şunu da söyleyim çar seçme ekranında DC yiyen ilk insanım heralde
TTnete vurmak kolay ama sorun bence joymax...
Off ya bu ne bicim bir lag oyuna girdim defalarca hala aynı lag mükemmel derecede. :?!!! Bu durumun sebebi TTNET'tir bugün bir sorun var galiba çünkü msnlerde cok zor acılıyor.
bu lagda % 50 kastım Mr. Green eferim bana
walla ben 2 lwl atladım 2 gun içinde Very Happy Twisted Evil
bu lagda % 50 kastım Mr. Green eferim bana
Ben 6 LVL atladım ama LVL 1 charda. Zuhaha ben Cem Yılmaz mıyım neyim bu ne ince bir espriydi biri TTnet yönetimini rehin alsın.. Sad
S
Sean_Boswell
⭐ 19y
TTnete vurmak kolay ama sorun bence joymax...
Sorun Joymax da değil Bizim hatlarda sorun . İnternet sağlayıcı Hatları yer altından gidior bizim yer altı yapımızda ortada zaten Razz SORUN TTnet
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
110 spear s devıl 3 bag max full lenent 7 + ıtem weapon +7 10 blu ve 20 lv tyef ıtem full blu ve 110 petle 500 tl Chi ve Eur charlarda max Hp,Mp ve Phy,Mag Balance % nedir??? GEÇ KALMADINIZ... I ATLASHOMEKO.COM I 83/5 LEVEL I +8 Item +3 Takı Max I v.2222 I FARM VE PK ! UTC Townda ALL'dan Yazılan Yazıları ve Lagı Yok Etmemenin Yolu.. ttnet kota ve facebook ?