4gb kotalı internet paketimi sonun da değiştiriyorum 😆
artık sınırsız'a geçme vakti geldi 🤘
Hemen şuan online işlem ile halledicektik falan aklıma birşey takıldı,
Ben şimdi online işlem ile
NETLİMİTSİZ tarifesine başvursam bu değişiklik bi dahaki ayamı yansıyor(gerek fatura gerek hız vs) yoksa yaptığım aymı başlıyor yani bugün den itibaren mi sınırsız olup mayıs faturası 49 lira gelicek?
bilgisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum 🍺
ps:
NETLİMİTSİZ
8 Mbps'ye kadar / limitsiz tarifemi dersiniz yoksa;
(Tabiki 8mps'e kadar tercih edilir fakat bildiğim kadarıyla 15gb dan sonra hız da değişiklik olacağı yazıyor tarifenin içeriğin de bunu gerçekten uyguluyorlar mı ?
1LİMİTSİZ
1 Mbps / limitsiz
mi?
TTNET tarife değişikliği hakkında ?
· 9 Yanıt · 1.5K görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
Ben şuan 8gb limitsiz kullanıyorum ama sen bilirsin tabi sana hangisi uyuyosa 😊
Gelecek ay sınırsıza geçebilirsin ve bir miktarda daha fazla para alacaklar sana söylenenilenden sadece ilk ay geçerlidir daha fazla para alma. 👍
Gelecek ay sınırsıza geçebilirsin ve bir miktarda daha fazla para alacaklar sana söylenenilenden sadece ilk ay geçerlidir daha fazla para alma. 👍
yani şimdi başvuru yapsam bu ay'ı kapsamaz?
Evet gelecek ay sınırsıza geçmiş olacaksın.
X
Xpr3ssMusic
⭐ 19y
Evet gelecek ay sınırsıza geçmiş olacaksın.
tam tersi, anında 8mbps ye geçer ve bu ayı kapsar o ücret. şahsen kendimden biliyorum.
Ben 3-4 ay önce geçtim ve TTNet yetkilisiyle konuştuğumda bana gelecek ay sınırsıza geçeceğimi söylemişti yanlışsa onun ayıbı ben bilemem . 👍
J
JustIceStorm
⭐ 16y
evet bu aya yansır bende limitsiz 2048 den 8mbit e geçtim bu aya yansıdı.
X
Xpr3ssMusic
⭐ 19y
Ben 3-4 ay önce geçtim ve TTNet yetkilisiyle konuştuğumda bana gelecek ay sınırsıza geçeceğimi söylemişti yanlışsa onun ayıbı ben bilemem . 👍
online işlem merkezinden yapınca, anında tarife değişiyor. dediğin gibi ay başında yapılırsa bu ay a yansımaz doğal olarak ^^ 🍺
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap