Icerige atla
Extraloob

TTNeT : Sro ya Baglanamama Sebebimiz ( cogu yabancı sıtelere

· 22 Yanıt · 2.7K görüntüleme
F
Fre3sTyLe OP ⭐ 18y
arkadaslar servısı aradım suanda ttnetlılerın yurtdısı cıkıslarında problem varmıs yanı sunucusu yurt dısında olan (%75) baglar
erısıme kapalı bunun yarına kadar duzelıcegı soylendı.
22 Yanıt
M
MrsRome ⭐ 18y
arkadaslar servısı aradım suanda ttnetlılerın yurtdısı cıkıslarında problem varmıs yanı sunucusu yurt dısında olan (%75) baglar

Peki bunun netin gidip gelmesiyle bi ilgisi olabilirmi?.Gidip geliyo sürekli kafayı yiycemde 😈
F
Fre3sTyLe OP ⭐ 18y

Peki bunun netin gidip gelmesiyle bi ilgisi olabilirmi?.Gidip geliyo sürekli kafayı yiycemde 😈

olabılır ama bence arama
cunku herkes sormak ıcın telefonlara üşüştü yaw 10 dk beklıyorsun muzıkle bazen cevap verecek kısı yok dıyor bazende adam cıkıp soyluyor ben 16 dk konustum 😞
A
Agilla ⭐ 18y
bende sorun yok gayet güzel işliyor ancak gerçektende yurdısı portlarında sorun varmıs 😊
B
Beijo ⭐ 19y
evet bende de bu sorun vardı sanırım 2 gündür sro'ya giremiyorum undergoing hatasi veriyordu bugün modeme attiğim 50. resetten sonra anca girebildim...
E
E@gle ⭐ 19y
yaw bende bağlantı gidip geliyor sürekli arkaşımdada aynı bundan kaynaklanıyorsa umarım çabuk düzelir.
J
Jaysean ⭐ 18y
bende şükür bir sorun yok 😉
H
H@K@NCH3SS ⭐ 18y
ben girer girmez dc yiyorum
F
Fre3sTyLe OP ⭐ 18y
sorunlarımızın nedenı
TTNeT SuPeR HaRıKa InTeRNeT !!!
M
Misproject ⭐ 19y
sorunlarımızın nedenı
TTNeT SuPeR HaRıKa InTeRNeT !!!

=)
L
lollolxdxp ⭐ 18y
ben silkraodı bırakçam bunlar yüzünden 7/24 pc açık günde5 saat bile sro açık olamıyo 😄
G
Grimm ⭐ 18y
ttnet adam olsun var ya kafamı keserim ya ne biçim bi iştir anlamıom boyuna dc ye bişi ol
C
ChrsNYC ⭐ 18y
hadi bakalım gene bi bahane buldu ttnet...
F
Fre3sTyLe OP ⭐ 18y
Oyunda En Cok DC Yiyen Türklerdir Herhalde 😄
A
Daha Geçmedi Yurdışı Bağlantı Yapılamiyor 😞
M
MrsRome ⭐ 18y
Daha Geçmedi Yurdışı Bağlantı Yapılamiyor :(

Ve hala net gidip geliyor -.- 😐
F
Fre3sTyLe OP ⭐ 18y
Benim ki Bu Aralar Düzgün..Nazar Deymesin 👍
M
MrsRome ⭐ 18y
Benim ki Bu Aralar Düzgün..Nazar Deymesin 👍

Kafayı yiycem ben ya.. Bıktım artık gidip gelmesinden uniq beklemiyorum bulursam net gider moral kalmaz diye 😁
R
RoyalFlush ⭐ 19y

Yarınmı?????Hiç umutlanmayın arkadaşlar ben yazın ortasında yabancı cs serverlarında aşırı pingden dolayı atıldığımdada telekomun yurtdışı çıkışlarında problem var diyorlardı haala aynı pilavı yediriyorlar...

Bundan 4-5 ay sonra aradığınızda yine aynı şeyi söylerlerse RoyalFlush söylemişti dersiniz....

Aslında reklamlarını değiştirmek lazım...Türkiye'nin interneti değil
Türkiye'nin rezaleti olmalı
M
MicroDiam ⭐ 18y

Yarınmı?????Hiç umutlanmayın arkadaşlar ben yazın ortasında yabancı cs serverlarında aşırı pingden dolayı atıldığımdada telekomun yurtdışı çıkışlarında problem var diyorlardı haala aynı pilavı yediriyorlar...

Bundan 4-5 ay sonra aradığınızda yine aynı şeyi söylerlerse RoyalFlush söylemişti dersiniz....

Aslında reklamlarını değiştirmek lazım...Türkiye'nin interneti değil
Türkiye'nin rezaleti olmalı

Bu kadarda çok bilmişlik yapmayın. yurt dışı bağlantılarında sorun olduğu doğru. farkındaysan yabancı sitelere girmediği zaman türkiyede bulunan sitelere problemsiz bağlanabiliyor.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: