Icerige atla
Extraloob

TTNet Hızlandırıcı No/DC Donmasına Çözüm

· 12 Yanıt · 2.4K görüntüleme
Y
yasal OP ⭐ 19y
arkadaşlar ben araştırdım ve buldum ttnet hızlandırıcı bunu indirin ve bilgisayarınısa kurun sonra silkroad no dc calıştırın oyuna girmeye calışırken hiç donmayacak deneyin ve görün ben denedim iyi oldu indirin burdan: link:http://4440145.net/depo.htm Very Happy headbang2ft9
12 Yanıt
M
MonteCarlo ⭐ 18y
Hocam bildiğim kadarıyla bu Dial-Up için ,Sadece çevirmeli Bağlantıda oluyor Sanırım.
M
MonteCarlo ⭐ 18y
Şuan kurup Denedim. 3 Kere C9 Yedim.Sorun TTNET'ten düzelmiyor. Evil or Very Mad
S
Software ⭐ 19y
yok tt netle alak adamla konuştum normal diyor sitenin serverları ile alakalı imiş öyle diyor
E
Exqusei ⭐ 19y
arkadaşım lütfen başlığını küçültürmüsün !
J
Jigsaw ⭐ 19y

Hocam bildiğim kadarıyla bu Dial-Up için ,Sadece çevirmeli Bağlantıda oluyor Sanırım.

Doğru biliyorsun. Bunun gibi sürüyle program var bir işe yaradığı yok. Anca resimlerin kalitesini düşürüp hızlı açılmasını sağlıyorlar.
H
HosenberG ⭐ 19y
baslıgı ufaltırmısın Exclamation
J
Jigsaw ⭐ 19y

baslıgı ufaltırmısın Exclamation

Gözümden kaçmış, küçülttüm onun yerine.
Y
yasal OP ⭐ 19y
COK ÖZÜR DİLERİM BU KONUDA BU İNTERNET HIZLANDIRICI DİAL-UP TTNET CEVİRMELİ KULLANANLAR İÇİN BEN CEVİRMELİ KULLANIYORUM BİLGİSAYARA YÜKLEDİM HIZINI COĞALTI SAYFA KALİTESİNİ DÜŞÜRMÜYOR AMA BU TTNET HIZLANDIRICISI START GELMEYEN İÇİN VE NO DC KULLANANLARIN LAG ORANINI %30 İNDİRİYOR AMA HER NO DC PROGRAMINA GÖRE DEĞİŞİYOR
P
Prada ⭐ 19y
Cevirmeli baglantiyla SRO oynuyosun oylemi? Bildigimiz dial-up la yani? walla helal olsun santam
A
Audrey ⭐ 19y

Cevirmeli baglantiyla SRO oynuyosun oylemi? Bildigimiz dial-up la yani? walla helal olsun santam

bende o şeyden kullanıyorum hep sifre soruyo baglanıyo internet üstünde ADSL USB MODEM DIAL-UP yazıyo ama aylık 30ytl

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: