ben ttnet 1mbit limtsiz kullanıcısıyım 45lira ödyrm.ttnet netlimtsizle bir farkı yokmuş oda 49 lira ama işlevi büyük 15gb kadar dior 15gb ı geçeceğimi sanmıyorum
-öncelikle sizce geçmelimiyim
-birkaç yerden duyduğum kadarıyla ilk ay geçince 104lira oluyormuş bu dğrumu
-bide adsl hattım 8mbiti dstekliyormu nerden anlayabilirim(ilerde sorun çıkmasın)
ttnet help
· 6 Yanıt · 1.3K görüntüleme 0 okuyor
6 Yanıt
net limitsiz + 8mbit = 49 TL.
düşünmeden geç derim.
düşünmeden geç derim.
ben ttnet 1mbit limtsiz kullanıcısıyım 45lira ödyrm.ttnet netlimtsizle bir farkı yokmuş oda 49 lira ama işlevi büyük 15gb kadar dior 15gb ı geçeceğimi sanmıyorum
-öncelikle sizce geçmelimiyim
evet geçmelisin
-birkaç yerden duyduğum kadarıyla ilk ay geçince 104lira oluyormuş bu dğrumu
saçmalık
-bide adsl hattım 8mbiti dstekliyormu nerden anlayabilirim(ilerde sorun çıkmasın)
bulunduğun bölgedeki müdürlüğe gitmen gerek
ps:senin bölgeni bilemem ama bizim bölgede sistem oturmadığı için hız düşüşü yaşanmıyor henüz 😁 geçen ay 200GB download yaptım hız hala aynıydı şu anda 60 70 lerde download bu ay rahatım 🎭

ben 1mbit limitsiz 49tl ödüyorum
valla ne yazıkki müdürlüğe falan gidemem:S bbam ben uğraşmam dio ben öle bir müdürlük olduğunuda yeni duydum:D
ama söliyim ben sana istersen adana çukurova huzurevleri mah.:D blki bulabilrisin die şimdden tşkrlr
ama söliyim ben sana istersen adana çukurova huzurevleri mah.:D blki bulabilrisin die şimdden tşkrlr
bence direk geç...ben kullanıyorum ve memnunum.15 gb yi geçince fiyat yükselmiyo ayrıca ilk 6 ay 29 tl, 15 gb yi geçince hız 512 kbps ye düşüyo ama kimsede düştüğünü görmedim.. şahsen benim 150 gb den sonra falan düşüyo .. indirme hızım 900 kbps ..
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap