Arkadaşlar internetim bozuktu.Ttneti aradım; tarifeniz değişmiş 8mbit olmuş. dedi. ama download hızım başta 780 kb oluyor sonra aniden 15 kb ye iniyor.Neden böyle olmuştur çözümü nedir ? size soruyorum çünkü ttneti her aradığımda aynı şeyi söyliyorlar."paralel telefon" paralel telefonun etkisi var mıdır bilen birisi yardım edebilirmi* 🤔
TTnet 8Mbit
· 13 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
A
AliceCullen
⭐ 17y
Ya bende kullanıyorum cogu kez banada oluyor yanı o Senın ınternetın baglı oldugu postahane ile ilgiliymiş..Bazen Oluyor. 🙄
Benim her daim böyle.Çözüm bulmam lazım 🙄
@xienne
dürtülmemişin 😁
dürtülmemişin 😁
A
AliceCullen
⭐ 17y
Arkadaşımada olmustu onlar aradılar Modeme arkadakı tusunden reset atın sonrada size wereceğimiz yenı kullanıcı adı ve pw den gırın demısler Yanı eskisini onla değiştirmişler smdı sorun cozuldu dıyor 🙄
valla benim 8mbit normal herşey ^^
😆 😆 😆
@xienne
dürtülmemişin 😁
😆 😆 😆
Normal bir hattın üzerinde iki adet cihaz bulunabilir , birincisi telefon ikincisi ise adsl'dir. Adsl'in verileri ile telefon'un aldığı veriler birbirlerinden çok farklıdır , bu veriler birbiriyle karışırsa kopma ve hız düşmesi gibi sorunlar yaşarsın. Bu sorunu splitter denen küçük bir cihaz çözer. Adsl'in verisini ayrıştırır telefonun verisini ayrıştırır , telefon verisini telefon'a adsl verisini adsl'e gönderir.Lakin sen tutupta hattın üstüne bir tane daha telefon takarsan yani paralel telefon kullanırsan splitter işlev görmez hale gelir. Dolayısıyla hız düşmesi ve hattan sık sık düşme gibi sorunlar yaşarsın.
Bizi arayan paralel telefon kullanıcılarına böyle bir cevap veriyoruz , artık anlamayanı sallandıralım mı ne yapalım bilemedim.
Bizi arayan paralel telefon kullanıcılarına böyle bir cevap veriyoruz , artık anlamayanı sallandıralım mı ne yapalım bilemedim.
@Kemalist
çok teşekkürler zaten aradığımda her zaman bunu söyliyorlar.ama nasıl düzelticem?
ha bide şu olay var benim modemim
us robotics
model usr819112
modemden kaynaklı bişi olabilirmi?
çok teşekkürler zaten aradığımda her zaman bunu söyliyorlar.ama nasıl düzelticem?
us robotics
model usr819112
@Kemalist
Merhaba bu işleri biliyorsun sanırım benimde bir sorunum var ama topic açmadan bir sana danışayım dedim. Ben TTnetin 8Mbitlik 15Gb sınırlı paketini kullanıyorum; bize 15 Gb' ı geçersen hızın düşer dediler faturada bir fiyat değişikliği olmaz dediler. Şuan 3. ayım önceki 2 ay yaklaşık 75 lira fatura geldi, ilk ay için bağlantı parasıdır dedim ama ikinci ayda gelince... Bir bilgin varsa söylersen çok sevinirim 🍺
Merhaba bu işleri biliyorsun sanırım benimde bir sorunum var ama topic açmadan bir sana danışayım dedim. Ben TTnetin 8Mbitlik 15Gb sınırlı paketini kullanıyorum; bize 15 Gb' ı geçersen hızın düşer dediler faturada bir fiyat değişikliği olmaz dediler. Şuan 3. ayım önceki 2 ay yaklaşık 75 lira fatura geldi, ilk ay için bağlantı parasıdır dedim ama ikinci ayda gelince... Bir bilgin varsa söylersen çok sevinirim 🍺
@Kemalist
us robotics
model usr819112
en ucuz modemden almışsın 😆 çıkartacaksın paralel telefonu düzelecek , modem kaynaklı bir şeyde olabilir tabiki . Antika bir modem 🙄
@Kemalist
bunu ben buradan bakıpta söyleyemem sana , paketi değiştirmemiş olabilirsin yanlış pakete geçmiş olabilirsin ekstra bir şeylerin vardır odur budur . Arayıp sorman gerekiyor.Zaten faturalandırma hakkında hiç bir bilgim yok.
Çok teşekkürler uygun bir modem önerebilirmisin?
Çok teşekkürler uygun bir modem önerebilirmisin?
Airtiess RT-104
Benim modemim kutu gibi ufacık birşey 40-50 lira maliyeti var.
Ama kablosuz alıcaksan en az 60 lira gözden çıkarmalısın 🤝
Airtiess RT-104
Benim modemim kutu gibi ufacık birşey 40-50 lira maliyeti var.
Ama kablosuz alıcaksan en az 60 lira gözden çıkarmalısın 🤝
8mbit için uygun mu 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap